Sport

FCSB, de râsul portughezilor

Ziarul de Vrancea
25 aug 2019 1000 vizualizări

Cu debutantrul Bogdan Vintilă pe banca tehnică, echipa lui Gigi Becali a ajuns în atenția presei lusitane, înaintea meciului cu Vitoria Guimaraes

Formația FCSB, care este antrenată din această săptămână de Bogdan Vintilă, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 0-4 (0-1), de echipa Gaz Metan Mediaș, în etapa a șaptea a Ligii I. Golurile au fost marcate de Olaru (’17), Constantin (’58 -penalty), Cardoso (’65 - penalty) și Velisar (’85). Cele două lovituri de la 11 m au fost acordate pentru un fault al lui Bălgrădean, respectiv pentru o intervenție dură a lui Iulian Cristea. Cristea a fost eliminat în minutul 64, după ce a primit al doilea cartonaș galben. După 11 minute a fost eliminat și Ciorbadjiski. În minutul 75, Bogdan Vintilă a primit un cartonaș galben pentru proteste. Prima declaerație a noului antrenor al FCSB a fost stupefiantă: “Rezultatul nu este chiar îmbucurător, dar a venit și ca urmare a unor șanse ale gazdelor. Meciul a fost echilibrat până la cele două greșeli ale noastre, apoi totul a devenit mai ușor pentru ei când am avut jucători eliminați. Rezultatul nu este normal. Am văzut și lucruri mai puțin bune, și lucruri foarte bune care-mi dau speranțe pentru viitor. Sunt chestii tactice care mi-au plăcut. Avem de muncit. Sunt de două zile, am început să văd ce și cum trebuie să pun la punct. A venit o înfrângere când nu trebuia. Data viitoare vom munci mai mult și va trebui să câștigăm neapărat următorul joc. E de muncă și totul depinde cât de bărbați suntem și cât de puternici. În fotbal ce e frumos este că ai o șansă meciul următor să ridici fruntea sus. Ai șansa ca la 3-4 zile să ștergi cu buretele tot ce s-a întâmplat aici. Cu siguranță că vom redresa situația și sin clasament. Nu-mi fac griji”, a spus Vintilă.

Presa din Portugalia nu a trecut cu vederea al cincilea eșec consecutiv din Liga 1 al echipei lui Becali: „FCSB a pierdut la scor înaintea returului cu Vitoria Guimaraes. Românii trec printr-o fază proastă în campionat. În etapa cu numărul 7 din prima ligă, bucureștenii au cedat cu 0-4, astfel că au ajuns la cinci înfrângeri consecutive în campionat. Joi vor juca contra Vitoriei Guimaraes în returul din playoff-ul Europa League. După primul meci cu noul antrenor, Bogdan Vintilă, FCSB a căzut pe penultimul loc, având doar patru puncte. În tur, FCSB și Vitoria Guimaraes au remizat, scor 0-0”, se arată în materialul scris de jurnaliștii din Portugalia. Și publicația Record a scris despre victoria Gazului: „FCSB a pierdut cu 0-4 în campionat, înaintea returului cu Vitoria Guimaraes din playoff-ul Europa League. Gaz Metan s-a impus și FCSB a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în campionat. FCSB a făcut foarte multe schimbări în primul 11, la debutul antrenorului Bogdan Vintilă. După acest eșec, echipa a ajuns pe locul 13, cu patru puncte”, scriu cei de la Record.

Vitoria Guimaraes va primi vizita FCSB-ului joi, după 0-0 la Giurgiu. FCSB se află pentru al doilea an la rând în playoff-ul Europa League. În stagiunea precedentă, FCSB-ul a fost eliminat de Rapid Viena.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.