Sport

FCSB cu Becali, Viitorul fără Hagi

Ziarul de Vrancea
26 aug 2020 1126 vizualizări

Etapa a II-a a Ligii I promite opt meciuri interesante

Nici nu a început bine campionatul și iată că, după încă o etapă contabilizată, se întrerupe pentru a face loc meciurilor reprezentativei din Liga Națiunilor cu Irlanda de Nord și Austria. Fiind început de campionat, toate meciurile sunt echilibrate. Liderul clasamentului (se poate vorbi, forțând nota de un lider), FCSB are de înfruntat pe teren propriu, un adversar cu care are o istorie recentă destul de densă:figuri de o parte și de o alta, răzbunări, renunțări, capitulări, acuzații, dezmințiri, bornele principale fiind salvarea Viitorului de la retrogradare în primul an (2013) după un neverosimil 2-5 în Ghencea, dar și titlul suflat fostei „Stele” în 2017 de puștimea lui Hagi, care nu l-a mai ascultat pe domnu' latifundiar și a jucat cu „răutate”. Acum, elementul interesant este prezența pe banca tehnică a spaniolului Ruben de la Barrera Fernandez, după ani și ani de chinuri și grimase „hagiografice” pe banca tehnică.FCSB a defilat pe terenul Astrei, echipă care a dovedit multă bunătate în concepția becaliană. Viitorul a pornit cu stângul, 1-1 cu UTA, care însă promite o evoluție peste așteptări în acest sezon. Nu atât prin transferuri, cât și prin alte „investiții”. Meciul de la Arad, cu FC Voluntari, ar putea fi un derby al „tigrișorilor” ediției, gruparea din nord-estul Capitalei fiind și ea pusă pe fapte mari. Astra, echipa cea mai feștelită în etapa inaugurală, se duce la Craiova, care nu mai poate fi un „infern” în vremurile pe care le trăim. Și dacă ne uităm bine la program, găsim și derbiuri: iatâ derbiul moldovenesc Botoșani – Iași (cam dezechilibrat, deocamdată), un posibil derby al ligii secunde în absența pandemiei (Chindia – Dinamo) și unul al trecutului play-out: FCH – Academica. CFR vrea să-și înece amarul pe seama lui Sepsi, iar dacă ne gândim bine, nici Gaz Metan-FC Argeș nu e un „solist” sigur. Așa e la început de campionat, până se așează clasamentul..

Programul etapei a II-a (28-31 august)

Vineri: Gaz Metan Mediaș - FC Argeș (ora 18:00), UTA – FC Voluntari (21:00)

Sâmbătă: FC Hermannstadt – Academica Clinceni (18:00), CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe (21:00).

Duminică: FC Botoșani – Poli Iași (15:30), Universitatea Craiova – Astra Giurgiu (18:00), FCSB – FC Viitorul (21:00).

Luni: Chindia Târgoviște – Dinamo București (21:00).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.