Sport

FC Panciu joacă la turneul zonal cu Rapid şi Farul Constanţa

Dan Chiriac
13 iun 2018 1318 vizualizări

Campioana judeţului Vrancea la juniori B 1, FC Panciu, va juca în perioada următoare la turneul de zonă din judeţul Iaşi. Printre adversarele echipei vrâncene se află nume importante ale fotbalului românesc precum Rapid Bucureşti, Farul Constanţa, dar şi gazdele de la LPS Iaşi şi prahovenii de la Fortuna Breaza. Partidele vor avea loc pe stadionul din comuna ieşeană Leţcani. Sîmbătă, de la ora 11.00, FC Panciu va juca cu Fortuna Brazi, iar duminică de la ora 9.00 vrâncenii vor întâlni pe LPS Iaşi. Marţea viitoare, de la ora 11.00 păncenii se vor duela cu Rapid Bucureşti, iar miercuri de la ora 11.00 cu Farul Constanţa. Prima clasată se va califica în finala campionatului naţional ce se va disputa la Mogoşoaia, în timp ce a doua clasată va disputa finala mică. Campioanele judeţene de juniori din Vrancea au participat la turneele de zonă. La grupa 2007, Prosport Focşani a pierdut cu 2- 1 meciul decisiv disputat în compania echipei FC Voluntari. Victoria cu 7-0 în faţa celor de la Luceafărul Brăila nu a mai contat, ilfovenii disputând finala turneului zonal în faţa celor de la Farul Constanţa. Lotul focşănenilor a fost format din Profiroiu Alexandru si Enache Dragos,portari; Zainea Andrei, Lambru Vlad, Spulber Sebastian, Gaiu Mario, Lal Mario, Raileanu Cristian, Mija Sebastian, Ailinca Alexandru, Simescu Stefan, Damaschin Robert, Bindar Albert, Condrea Adrian Sirbu Cristian si Isofache David, jucatori de camp. Antrenori: Laurentiu Muscalu, Alin Samoila si Adrian. Juniorii C de la Inizio Focşani au participat la turneul zonal de la Ovidiu. Focşănenii au cedat cu 0-3 cu FC Voluntari şi 1-8 cu Metalosport Galaţi. Lotul care a făcut deplasarea este următorul: Portari: Razvan Mihalache (2004),Bucur Rareș (2005); Fundași:Sorin Stoian (2004),Laluciu Eduard (2004),Ionescu Mario (2004), Andrei Mocanu (2004),Alexandru George (2004); Mijlocași:Alexandru Epure (2004),Mihai Giorgio (2003),Ladaru Alex (2003),Laurentiu Paraschiv(2004),Enache David (2006), Albert Costea (2006)Atacanți: Alexandru Berechet (2003), Andrei Mazilu (2004), Stefan Giurgea (2003). Gălăţenii de la Metalosport au disputat finala turneului după ce au terminat 0-0 cu FC Voluntari. Săptămâna trecută a fost rîndul echipei Prosport, grupa 2005, să joace la Tulcea, la turneul de zonă. Focşănenii au învins FC Voluntari şi echipa locală Delta Tulcea. După ce au câştigat grupa, focşănenii au pierdut cu 12-1 finala turneului disputată cu Academia Hagi. La Cupa Hagi, CSM Focşani 2007 s-a clasat pe locul trei. La juniori A 1, CSC Dumbrăveni a cedat în dubla manşă disputată cu Viitorul Ianca, scor 1-4 şi 0-1. (D.C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.