Sport

FC Panciu a promovat în Superliga Altdorf Tehnik

Dan Chiriac
29 mai 2017 1706 vizualizări

S-a vehiculat varianta că CSM Focşani 2007 ar putea întâlni la barajul de promovare în liga a treia pe Agricola Borcea, campioana judeţului Călăraşi, dar varianta este infirmată de președintele AJF Vrancea

Echipa FC Panciu a promovat în Superliga Altdorf Tehnik. Formatia pregatită de Dănuț Bolocan a învins duminică, pe teren propriu, scor 6-1, pe Săgeata Biliești și a urcat pe locul doi în clasamentul ligii a cincea. Păncenii au acumulat 35 de puncte și au încheiat campionatul pe locul doi, după formația Sportul Ciorăști. FC Panciu revine în liga a patra după doi ani, timp în care a evoluat în liga a treia în sezonul 2015/2016 și în liga a cincea în sezonul 2016/2017. Echipa din Panciu s-a bazat în acest campionat pe mulți jucători tineri, alături de care s-au aflat experimentații Paul Cioran, Gheorghe Valentin, Valentin Vulpoiu, Georgian Voinea sau Andrei Ciornei, ultimii doi doar în prima parte a sezonului.  FC Panciu este pregătită de Dănuț Bolocan. Președintele clubului este Raul Cioran, președinte de onoare Mihai Popescu, iar delegat Lucian Stănescu. Ocupanta locului trei la finalul ligii a cincea, Unirea Milcovul, ar puta promova la rîndul său în Superliga Altdorf Tehnik, dacă formația CSM Focșani 2007 va câștiga barajul de promovare în liga a treia.

Victoria Gugeşti a cîştigat derby-ul pentru locul doi

Victoria Gugeşti şi-a asigurat locul doi în clasamentul final al Superligii Altdorf Tehnik. Gugeştenii au învins în meciul de duminică, scor 4-2, pe Naţional Goleşti. În ultima etapă gugeştenii vor juca în deplasare cu CSM Focşani 2007, dar scorul nu va mai conta. Gugeştenii au avantajul rezultatelor directe în faţa celor de la Naţional Goleşti. Surpriza rundei a venit de la Tătăranu, acolo unde echipa locală a trecut cu scorul de 3-1 de Euromania Dumbrăveni. La Ţifeşti, echipa locală a remizat 2-2 cu FCM Adjud. Clasamentul Superligii Altdorf Tehnik are următoarea alcătuire: CSM Focşani 61p; Victoria Gugeşti 47p; Naţional Goleşti 44p; Euromania Dumbrăveni 39p, Voinţa Cîrligele 33p;Tractorul Năneşti 30p; Unirea Ţifeşti 27p; FCM Adjud 23p; Dinamo Tătăranu 19p; ACS Odobeşti 15p; Voinţa Slobozia Ciorăşti 15p, Victoria Pufeşti 3 puncte. În liga a cincea, duminică au avut loc trei partide, cu începere de la ora 11.00. FC Panciu – Săgeata Bilieşti 6-1, Flacăra Urecheşti – Podgoria Coteşti 4-2 şi AS Suraia- Gloria Răcoasa 0-3. Sportul Ciorăşti este deja promovată în Superliga Altdorf Tehnik. În clasamentul ligii a cincea situaţia este următoarea: Sportul Ciorăşti-46p, urmată de FC Panciu-35p; Unirea Milcovul-33p;Flacăra  Urecheşti-31 puncte; Podgoria Coteşti -27p; Gloria Răcoasa-15 puncte ; AS Suraia-14p; Trotuşul Rugineşti 6p; Săgeata Bilieşti 3p.

CSM Focşani ar putea juca barajul la Borcea

CSM Focşani 2007 a obţinut un succes facil în deplasarea de la Cârligele în penultima etapă a ligii a patra. Au marcat: pentru Voinţa Carligele: Adam Ciprian min 72;Stoian min 84 pentru CSM; Predoiu min 10; Chivu min 24; Iordachioiu min 25 ( autogol );Ion Valentin min 51; Popa Remus min 60, 71: Negoiţă Dan min 61,74,78. CSM Focşani 2007 este deja campioana judeţului şi se pregăteşte pentru barajul de promovare în liga a treia. Deocamdată nu au fost stabilite oficial împerecherea judeţelor. S-a vehiculat varianta că CSM Focşani 2007 ar putea întâlnni la barajul de promovare în liga a treia pe Agricola Borcea, campioana judeţului Călăraşi, dar varianta este infirmată de președintele AJF Vrancea. ”Nu au fost stabilite partidele de baraj pentru liga a treia. Este doar o supoziție că echipa din Focșani ar urma să joace cu Agricola Borcea. Oficial, FRF va anunța săptămîna viitoare partidele de baraj pentru promovare în liga a treia”, a spus Dan Dumitru. Partidele de baraj ar urma să aibă loc pe 17 şi 24 iunie. (D.C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.