Sport

Favoritele nu iartă pe nimeni

Ziarul de Vrancea
22 oct 2019 992 vizualizări

Nici o surpriză în etapa de marți a Ligii Campionilor * Florin Andone a fost blocat în două rânduri de portarul Realului, Courtois

Formația Galatasaray, cu Florin Andone integralist, a fost învinsă, marți seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Real Madrid, într-un meci din grupele Ligii Campionilor. Florin Andone a început foarte bine meciul, trimițând două șuturi foarte puternice în debutul primei reprize, dar portarul Courtois a intervenit excelent. Treptat, Real a temperat elanul turcilor și, după ce Tony Kroos a înscris în min. 18 – șut de la marginea careului, din paza lui Eden Hazard – gazdele au slăbit ritmul. Dimpotrivă, Benzema și Hazard au avut mari ocazii de a majora scorul. La Bruges, echipa locală a fost învinsă categoric de Paris St. Germain. Kylian Mbappé a realizat o triplă în minutele 61, 79 și 83, iar Mauro Icardi a marcat de două ori (‘7, ’63). Mbappé a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Ligii Campionilor care a ajuns la 15 goluri marcate în competiție. Kylian a reușit această performanță la doar 20 de ani și 306 de zile. Messi înscria al cincisprezecelea gol în competiție la 21 de ani și 288 zile, în timp ce Raul Gonzalez la vârsta de 22 de ani și 163 de zile.

În grupa B, Bayern a câștigat într-o atmosferă infernală pe terenul echipei Olympiakos Pireu cu 3-2, deși gazdele au deschis scorul prin marocanul El-Arabi (’23). Însă Lewandowski și-a intrat în pâine a marcat în minutele 34 și 62, iar francezul Tolisso a majorat scorul în min. 75, elevii lui Pedro Martins mai reușind un gol patru minute mai târziu, prin Guilherme. În celălalt meci al grupei, Tottenham a zdrobit echipa Crvena Zvezda Belgrad cu 5-0, prin golurile marcate de Harry Kane (’9, ’72), Son Heung-min (’16, ’44) și Lamela (’57).

În grupa C, revelația fotbalului italian, Atalanta, a fost sac de box pentru Manchester City, pe „Ettihad”, deși a deschis scorul în min. 28, printr-un penalty transformat de ucraineanul Malinovski. Însă Agüero (’34, ’38-penalty) și Sterling (’58, ’64, ’69) au stabilit scorul întâlnirii la 5-1 pentru „cetățeni”. În celălalt meci, Șahtar Donețk și Dinamo Zagreb au oferit un spectacol agreabil încheiat cu scorul de 2-2. Au marcat Knoplianka (’16), Dodo (’75)/ Olmo (’25) și Orsic (’60).

Juventus a trecut prin emoții în partida de pe „Delle Alpi” cu Lokomotiv Moscova, rușii lui Iuri Semin deschizând scorul prin Aleksei Miranciuk (’30). Cel care a salvat onoarea „Bătrânei Doamne” a fost Paolo Dybala printr-o dublă rapidă în minutele 77 și 79. La fel de greu a câștigat și Atletico pe „Wanda Metropolitano” în fața germanilor de la Bayer Leverkusen. Alvaro Morata, introdus în teren în locul lui Koke a marcar singurul gol al madrilenilor, în min. 78. Clasamentele celor patru grupe:

Grupa A: 1. PSG – 9 p; 2.Real Madrid – 4 p; 3.Bruges -2 p; 4. Galatasaray – 1 p.

Grupa B: 1. Bayern- 9 p; 2.Tottenham – 4 p; 3.Zvezda – 3 p; 4. Pireu – 1 p.

Grupa C: 1. City – 9 p; 2. Zagreb – 4 p; 3.Șahtar – 4 p; 4. Atalanta – 0 p.

Grupa D: 1. Juventus – 7 p; 2. Atletico – 7 p; 3. Lokomotiv – 4 p; 4.Leverkusen – 0 p.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.