Sport

Fără milă și îndurare

Ziarul de Vrancea
23 feb 2018 600 vizualizări

Lazio Roma – FCSB 5-1 (3-0), în 16-imilie de finală ale Ligii Europa

Lazio: Strakosha – Gabaron, de Vrij, Caceres (’26 – Bastos) – Basta, Parolo, Leiva, L.Alberto (’67 – Mogia), Lulic – Anderson (’74 – Caicedo), Immobile. Antrenor: Simone Inzaghi.

FCSB: Vlad – Benzar, Planic, Găman (’61 – Bălașa), Morais – Nedelcu (’46 – Filip), Teixeira – Man, Budescu, Fl. Tănase (’46 – Coman) – Gnohéré. Antrenor: Nicolae Dică.

Arbitru: Slavko Vincic (Slovenia)

Cartonașe galbene: Basta, Immobile

1-0, min 8: centrare de pe stânga la bara a doua trimisă de Lulic, Immobile înscrie cu o execuție pretențioasă; 2-0, min. 36: Bastos înscrie de lângă Nedelcu, la un corner; 3-0, min. 43: Planic pierde o minge, Anderson centrează de pe stânga, reia Immobile ca la antrenament; 4-0, min. 51: Anderson trece prin apărarea adversă fără nicio rezistență și înscrie cu fentă de la 16 m; 5-0, min. 70: un contraatac fulger, Anderson cade în careu dar se ridică și pasează pentru Imobile care îl execută pe Vlad, fără milă; 5-1, min. 81: Gnohéré, lansat de Budescu, șutează din careu, Strakosha respinge în pieptul “Bizonului”, iar mingea ricoșează în poartă.

Jucătorii lui Dică s-au arătat poate surprinși că formația gazdă nu s-a avântat în atac din primele minute, însă totul a fost o iluzie. Poate că ratările lui Immobile le-au dat fecesebiștilor și puțin curaj, iar contraatacul din min. 11, pe ruta Budescu – Man-Gnohéré – Budescu, finalizat cu un șut peste poartă a arătat promițător. Numai că pentru a spera ceva pe “Olimpico” trebuie să ai și piepturi de oțel în apărare, ori tocmai asta i-a trădat pe bucureșteni. Am spus apărare, fără a-l include și pe bietul copil din poartă, prea des lăsat singur în față cu Parolo, Anderson sau Immobile. Iar gândul “se sparie”, vorba cronicarului, în ipoteza în care Vlad n-ar fi avut câteva parade la mingi pe care scria gol. Una peste alta, fundașii laterali au fost umiliți de Basta, Lulic și Anderson, Immobile a ratat mult și a înscris la fel de mult, răzbunarea lazialilor după obrăznicia de săptămâna trecută a fost totală, iar Gigi Becali a rămas cu un gust amar că nu are pe cine vinde după o asemenea prestație. Nici măcar pe Eddy Harlem Gnohéré, autorul golului de onoare


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.