Sport

Familia Cozmiuc la înălțime

Ziarul de Vrancea
16 sep 2018 1018 vizualizări

Ionela a câștigat titlul mondial la dublu vâsle, alături de Gianina Beleagă, iar Marius a obținut argint la dublu rame, cu Ciprian Tudose, la competiția de la Plovdiv * “opturile românești au dezamăgit

Echipajul feminin de dublu vâsle categorie ușoară al României, format din Ionela  Cozmiuc și Gianina Beleagă, a obținut medalia de aur, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori, de la Plovdiv. Pe poziția a doua s-a clasat un echipaj american, iar pe trei a terminat un echipaj olandez. Cele două românce și-au păstrat titlul mondial cucerit anul trecut la Sarasota-Bradenton, SUA. Cu puțin timp înainte, echipajul masculin de dublu rame, format din Marius Cozmiuc și Ciprian Tudose au obținut medalia de argint, după frații Martin și Valent Sinkovic din Croația. Marius Cozmiuc este căsătorit cu campioana mondială Ionela Cozmiuc (fostă Lehaci) de aproape un an.

Tot sâmbătă, echipajul masculin de patru rame al României, format din Mihai Țigănescu, Cosmin Pascari, Ștefan  Berariu și Ciprian Huc, s-a clasat pe locul V. Echipajul feminin de patru rame, format din Mădălina Hegheș, Iuliana Buhuș, Mădălina Cașu și Roxana Parascanu, a ocupat locul V în finala B și a încheiat competiția pe locul XI. La patru vâsle feminin, Elena Logofătu, Georgiana Vasile, Nicoleta Pașcanu și Simona Radiș s-au clasat pe locul  IVîn finala B și au încheiat competiția pe locul X.

În ziua a doua de finale, ieri, nu s-au mai realizatmedalii la CM de la Plovdiv. Dacă de la dublul masculin format din Ionuț Prundeanu și Marian Enache, clasat pe ultimul loc (VI) nu erau prea mari așteptări, rezultatele celor două bărci de opt plus unu au fost dezamăgitoare. Ioana Vrînceanu, Viviana Bejinariu, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Beatrice Parfenie, Iuliana Popa, Mădălina Bereș, Denisa Tîlvescu și Daniela Druncea, campioane mondiale en-titre,s-au clasat pe locul V. Titlul mondial a revenit Statelor Unite ale Americii, urmate de Canada și Australia. Echipajul masculin, compus din Vlad Aicoboae, Adrian Damii, Alexandru Matinca, Constantin Radu, Constantin Adam, Sergiu Bejan, Cristi Pîrghie, Alexandru Macovei și Adrian Munteanu s-a clasat pe locul VI.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.