Sport

Eternul derby mioritic

Ziarul de Vrancea
3 feb 2021 906 vizualizări

Tănase a adus victoria FCSB în meciul cu Dinamo și a preluat în absență șefia marcatorilor de la Dennis Man * FC Botoșani trece rapid de un start nefericit și un autogol de colecție și întoarce scorul ca la Ploiești

*Dinamo – FCSB 0-1 (0-1). Golul a fost marcat de Tănase în min.9, cu un șut de la 16 metri. Meciul a fost de nivel slab, FCSB a fost superioară în ofensivă, dar calitatea precară a apărării a echilibrat balanța ocaziilor. În min. 79, fundașul Steliano Filip a fost eliminat, ceea ce s-a întâmplat pentru a treia oară într-un „etern derby”. Prin golul marcat, Florin Tănase s-a „desprins” de Dennis Man, în clasamentul golgeterilor, cu 15 reușite.

*Academica Clinceni – UTA 0-3 (0-1). Antal ('1), Rusu ('49), Roger ('74). Reușita lui Lucian Antal din secunda 27 a meciului de la Ploiești , a depășit recordul de „viteză” stabilit de Keyta (FC Botoșani) cu două etape în urmă în meciul cu Dinamo. În rest, se confirmă că „utiștii” mănâncă jăratic pe terenuri străine și fac economie la jăraticul propriu, dar și faptul că Academica e în pierdere de formă. Ciunciukov a avut șansa golului de onoare, dar a ratat lovitura de pedeapsă din min. 80.

*Chindia Târgoviște-FC Botoșani 2-3 (2-2). D.Popa ('6 –penalty), Țigănașu ('11 – autogol) / Fili ('26), Keyta ('42), Chindriș ('77).În min. 11, s-a înscris „autogol secolului”. Presat de Dumitrașcu, fundașul Țigănașu a trimis o minge acasă, portarul Hankic și-a dat seama târziu că mingea vine de la un coechipier și mingea s-a scurs liniștită în plasă. Deși condusă cu 0-2 din min. 11, echipa moldavă a dominat cu autoritate meciul și a întors rezultatul.

*CFR Cluj – FC Viitorul 2-1 (1-0), Itu ('31), Hoban ('90^2) /. Dobrosavlevici ('52).

Tot ieri, s-a mai disputat meciul CFR – FC Viitorul, iar partida FC Argeș - Sepsi va avea loc pe 16 februarie

Programul etapei a XXII-a (5-8 februarie)

Vineri: Sepsi Sfântu Gheorghe – Politehnica Iași (ora 20:30, în tur, 4-1).

Sâmbătă: Astra Giurgiu – FC Argeș (14:00, 0-1); CSU Craiova – Dinamo (21:00, 1-0).

Duminică:UTA – FC Hermannstadt (13:30, 1-1); Gaz Metan Mediaș - Chindia Târgoviște (18;00, 0-1), FCSB –Academica Clinceni (20:30, 2-0).

Luni: FC Viitorul – FC Voluntari (17:30, 2-0); FC Botoșani – CFR Cluj (20:30, 1-2).

Partidele vor fi transmise pe canalele LOOK TV, Digi și Telekom

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.