Sport

Etapă cu moldoveni în prim-plan

Ziarul de Vrancea
2 aug 2018 531 vizualizări

FC Botoșani și Poli Iași se duc cu gânduri mari în Sud, în runda a III-a a Ligii I

A treia etapă începe astăzi cu un meci care naște întrebări: își va continua Craiova perioada prelungită de criză arătată de la începutul campionatului sau va reuși prima victorie din campionat, în fața “liderului” de două etape, FC Botoșani? Sau trupa moldoveanului Costel Enache va strica de tot moralul oltenilor taman înainte de meciurile de foc cu “taurii” lipscani? Și, în fine, cât va mai rezista pe bancă italianul Devis Mangia, un antrenor poate prea lăudat anul trecut, dar care nu poate face minuni fără gloanțele date la export. Sunt motive pentru care partida care deschide runda să fie considerată cea mai interesantă. A doua este tot o bătălie cu moldoveni, FCSB – Poli Iași. Ambele echipe așteaptă prima victorie, numai că echipa lui Flavius Stoican este și neînvinsă după două etape. Fecesebiștii vin după bătălii europene, însă meciul cu Rudar nu poate fi considerat o corvoadă prea mare. În plus, la Iași sunt ambiții mari în acest an, ca să nu mai vorbim și de figurile pățite de elevii lui Gigi Becali și Nicolae Dică de la fotbaliștii din Copou. Nu băgăm mâna în foc că FCSB ar avea prima șansă, dar oare ce-ar fi?  Întrebări se pun și pe alte fronturi, de pildă: “va reuși CFR Cluj, după frisoanele nordice, să învingă măcar pe Concordia Chiajna? Ce surprize pregătesc Neagoe și “secuii lui” pe stadionul din Giurgiu?  Care promovată e mai bună, Sibiul sau Dunărea? Pentru cine va purta noroc litera “V”, pentru Viitorul lui Hagi și “Voluntarii” nu mai știm cui? Și, în fine, își va umfla mușchii noua vedetă Carlos Flores de la Mediaș și în fața câinilor care latră și mușcă? Sunt întrebări la care e greu de răspuns, deoarece campionatul încă nu s-a așezat. Însă, luni seara aproape de miezul nopții le vom ști pe toate.

Programul etapei a III-a (3-6 august):

Vineri: Universitatea Craiova – FC Botoșani (ora 21:00).

Sâmbătă: Astra Giurgiu – Sepsi Sfântu Gheorghe (18:00), CFR Cluj – Concordia Chiajna (21:00).

Duminică: FC Hermannstadt – Dunărea Călărași (18:00), FCSB – Politehnica Iași (21:00).

Luni: FC Viitorul – FC Voluntari (18:00), Gaz Metan Mediaș - Dinamo (21:00). Partidele pot fi urmărite pe canalele LOOK, Digi și Telekom.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.