Sport

Etapa a doua la Cupa Vrancei “Stan Gheorghiu” se joacă sâmbătă

Dan Chiriac
20 dec 2017 947 vizualizări

Cupa Vrancei Stan Gheorghiu programează sâmbătă etapa a doua. Organizatorii au programat această etapă la solicitarea mai multor echipe. Singurele care nu au dorit să joace sunt echipele Progresul şi Lăutarii, meciul lor fiind amânat pentru 2018. Programul meciurilor este următorul: 14.00 Atletico Textila – Tractorul Nănăeşti, 15.15 Sanorom Boloteşti –  Steaua Focşani, 16.30 Voinţa Deep Serv - Green Garden Odobeşti  De la ora 18.00 se va juca şi un meci amical între cele două echipe ce urmau să stea în cele două grupe, Grafit Décor şi Flacăra Urecheşti. În acest an, organizatorii turneului de minifotbal ce are loc în fiecare iarnă la Sala Polivalentă au decis să schimbe denumirea competiției. Astfel, Cupa Firmelor va deveni din acest an Cupa Vrancei ”Stan Gheorghiu”. Organizatorul turneului de sală, Jani Oltianu, ne-a spus că a decis să revină la vechea denumire a competiției, Cupa Vrancei. Inițiatorul acestei întreceri, fostul președinte al AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, va da numele întreceri pe care acesta a organizat-o ani la rând în Sala Polivalentă. Întrecerea este destinată echipelor de minifotbal şi este organizată de Jani Oltianu în colaborare cu DJST Vrancea. Organizatorii au format două grupe de câte cinci echipe. Primele patru se vor califica în sferturi de finală, urmând ca în semifinală să se joace după sistemul 1-3, 2-4. Finala mică nu va avea prelungiri în cazul în care se va termina la egalitate. La fel se va întâmpla la partidele din sferturi şi semifinale.  Câtigătoarea va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare. În schimb, la finala mare, în cazul unui rezultat de egalitate se vor juca două reprize a câte cinci minute de prelungire., iar dacă egalitatea va persista se vor executa penaltyuri. Meciurile de la Cupa Adi Olteanu, rezervate echipelor de old boys se vor relua pe 13 ianuarie 2018. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.