Sport

Eșec major pentru cuplul Becali – Dică

Ziarul de Vrancea
8 oct 2018 620 vizualizări

 FCSB a fost învinsă pe teren propriu de Concordia Chiajna. Rezerva introdusă de Dorinel Munteanu, Paul Batin, a decis meciul

Seria surprizelor din etapa a XI-a a Ligii I a continuat cu cea mai boacănă. Duminică seară pe stadionul care poartă numele unui mare stelist, “Anghel Iordănescu” din Voluntari, echipa FCSB a fost învinsă cu 0-1 de către Concordia Chiajna. Formația pregătită pe foaie de Nicolae Dică păstrează după această înfrângere, doar un punct față de CFR Cluj. Golul victoriei a fost marcat de Paul Batin în minutul 60, de-abia introdus de antrenorul Dorinel Munteanu, cu un șut în diagonală, în urma unui contraatac. Vicecampioana a făcut un joc modest, în care și-a creat puține ocazii, cea mai mare fiind bara lui Lucian Filip (‘54), improvizat de antrenorul de facto, Gigi Becali, pe post de fundaș central. FCSB a pierdut pe teren propriu după o pauză de aproape doi ani, precedentul eșec datând din 16 octombrie 2016, când Gaz Metan Mediaș se impunea cu 1-0 pe Arena Națională, prin golul marcat de Alexandru Munteanu (‘26). Concordia e neînvinsă de când Dorinel Munteanu e antrenorul său, având două victorii, ambele în deplasare, și un egal acasă. La finalul meciului câțiva fani i-au cerut demisia lui Nicolae Dică.  ”Sunt doi-trei inși care de la începutul jocului vorbesc. Nu mă interesează ceea ce spun. Demisia nu mi-o voi da. Dacă decide conducerea să vină alt antrenor, ok. Nu am făcut ce trebuia și am pierdut. Cei care au intrat pe teren trebuia să dea totul”, a spus Dică la Digi Sport. El a menționat că un bilețel pe care i l-a dat lui Dragoș Nedelcu în timpul meciului conținea instrucțiuni pentru un nou sistem: ”Am schimbat sistemul și i-am dat lui Rusescu bilețelul ca să le spună și Nedelcu celorlalți ce avem de făcut. Jucăm numai în deplasare, clar nu este un lucru bun pentru noi, nu avem ce să facem”, a mai menționat Dică, în timp ce antrenorul principal a anunțat deja că la meciul următor, cu CSU Craiova îl va folosi pe Coman în locul lui Tănase.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.