Sport

Ediţia a şaptea a Cupei Vrancea – Memorialul Tomiţă Lazăr

Dan Chiriac
14 mai 2018 1734 vizualizări

Sâmbătă, 12 mai 2018, Sala Sporturilor din Focşani a găzduit un adevarat festival juvenil de taekwondo, turneul internaţional (începând de anul acesta) CUPA VRANCEA- MEMORIALUL TOMIŢĂ LAZĂR TAEKWONDO. Au fost înscrişi pe grilele de concurs nu mai puţin de 557 sportivi pe ambele probe de concurs, kyorughi (luptă) - 376 şi SPEED KICK (lovituri rapide) - 181 de la 22 cluburi din Romănia, Serbia şi Republica Moldova.     Au fost montate 5 suprafeţe de concurs, iar după disputarea a mai bine de 270 de meciuri la kyorughi şi 180 meciuri la speedkick, clasamentul general pe echipe a fost următorul:

  1. ADDRAS TAEKWONDO - FOCŞANI
  2. BLACK TIGER CLUB – GALAŢI
  3. ŞCOALA SPORTIVĂ NR. 6 – CHIŞINĂU
  4. JAGUAR ACADEMY-TG.  MUREŞ
  5. HANGUK – BUCUREŞTI

Premiul pentru cel mai bun sportiv al competiţiei a fost câştigat de ROMAN CERNEI de la Clubul sportiv KOREAN ART din Moldova, acesta obţinând şi premiul cel mare de 500 lei, oferit de unul dintre sponsori, precum şi trofeul ”BEST COMPETITOR” oferit de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea . A fost pentru prima oară când sectorul privat a fost sensibilizat de organizatori, competitia având mai mulţţi sponsori,cărora comitetul de organizare doreşte să le mulţumeasca pe aceasta cale: ALTDORF TEHNIK, HIPERCLINICA DENTEXCEL, DECATHLON FOCSANI, GO-GO AUTO FOCSANI, MARCIP, ELAIDAN FARM, SCOALA DE SOFERI MELINTEANU, PENSIUNEA RIX ROOMS. De asemenea, organizatorii vor dona o parte din încasari in scop caritabil. ”Felicitari tuturor sportivilor nostri şi, mulţumiri tuturor celor care trăiesc fenomenul sportiv cu adevarat. De asemenea, multumim reprezentantilor presei care au fost alauri de organizatori!”, au transmis organizatorii. (D.C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.