Sport

Edi rămâne pe loc

Ziarul de Vrancea
26 mai 2019 680 vizualizări

Deși FCSB trage de el, Iordănescu junior pare a se fi înțeles cu actuala echipă, Gaz Metan, pentru un nou contract

Edward Iordănescu (40 de ani) a oferit o nouă reacție legată de posibila sa venire la FCSB din vară. Antrenorul de la Gaz Metan precizat la finalul meciului Dunărea Călărași - Gaz Metan 0-1, că se discută prea mult despre eventuala sa colaborare cu Gigi Becali și Mihai Stoica la FCSB.  Tehnicianul, fost secund la trupa roș-albastră în trecut, a anunțat că-și dorește să antreneze în play-off. “Deja prea mult se discută! De aceea, am ieșit și am spus că mai am o etapă, vreau să termin bine, vreau să stau apoi la masă cu factorii de decizie, cu președintele să discutăm și, bineînțeles, mi-aș dori continuitate, dar cu condiția să formăm o echipă cel puțin la fel de competitivă ca sezonul acesta. Nu încerc să iau o poziție superioară, dar nu îmi doresc să antrenez în play-out, locul meu este în altă parte. Am luat echipe și le-am dus în play-off, mereu vreau să antrenez în play-off”, a precizat antrenorul Gazului, la DigiSport, după meci.

Edi Iordănescu a vrut să lămurească și speculațiile referitoare la relația cu Mihai Stoica.. “Eu am lucrat cu Mihai Stoica , are rolul lui, am avut momente bune și mai puțin bune, ne-am mai contrat, fiecare cu personalitatea lui, dar este un om extrem de inteligent, care înțelege foarte bine fotbalul, un om cu care am avut dialog și aunci când nu eram în cele mai bune relații. Nu știu încă dacă vom fi din nou colaboratori sau rămânem adversari”, a fost reacția tehnicianului.

Edi Iordănescu părea a fi principalul favorit al lui Gigi Becali pentru postul de antrenor al FCSB în sezonul viitor, dar o veste venită de la Mediaș clatină certitudinea finanțatorului bucureștean. Președintele grupării Gaz Metan, Ioan Mărginean, susține că Iordănescu va continua acolo. În acest moment, există o înțelegere verbală între cele două părți, iar actele vor fi semnate în perioada imediat următoare. “Edi Iordănescu o să mai semneze cu Mediaș încă trei ani, am bătut palma, am făcut raportul administratorului special”, a anunțat Ioan Mărginean, președintele clubului Gaz Metan Mediaș. Astfel, Edi Iordănescu își ține promisiunea față de sibieni, că va rămâne la echipă dacă i se pune la dispoziție ceea ce s-a promis. Echipa iese din insolvență în câteva luni, se vor face transferuri care să întărească lotul, iar Mediaș va ataca accederea în play-off din sezonul următor.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.