Sport

Echipajul de karting de la Clubul Copiilor Adjud la,”Cupa Moldovei”

Ziarul de Vrancea
23 apr 2018 1444 vizualizări

Echipajul de karting de la Clubul Copiilor Adjud a participat la Concursul de Educație Rutieră și Karting ,,Cupa Moldovei’’,  organizat de Palatul Copiilor Bacău pe pista de karting Speed Park

Vineri , 20 aprilie,  echipajul de karting de la Palatul Copiilor Focsani –Clubul Copiilor  Adjud,  coordonat de prof.ing. Petre Valea,  a participat la Concursul Interjudețean de Educație Rutieră și Karting, ediția a IV-a, de la Bacău inclus în Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene (CAERI),  2018 , domeniul tehnic, poziția 2039.

Foto : Brifing ,,Cupa Moldovei’’ Bacău

   Concursul interjudețean ,,Cupa Moldovei” , a deschis calendarul competițional de karting școlar din palatele și cluburile elevilor. Competiția s-a adresat copiilor care frecventează cercurile de educație rutieră și karting din palatele și cluburile copiilor. Acțiunea a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere cu victime în rândul copiilor prin formarea și exersarea abilităților, competențelor, comportamentului rutier responsabil, în calitate de pietoni, conducători de vehicule (bicicliști) și viitori automobiliști.

   Foto : Pe pista de karting de la Bacău

 În cadrul competiției au participat 10 echipaje  de karting din țară de la Cluburile și Palatele Copiilor, precum: Bacău, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Covasna, Iași, Neamț, Prahova, Suceava și Vrancea.

Concursul Interjudețean ,,Cupa Moldovei  a avut următoarele probe de concurs :probă teoretică (teste de circulație rutieră) și proba practică (traseu îndemanare biciclete și  traseu de îndemânare cu kartul).

Foto : Echipajul de la Clubul Copiilor  Adjud

Echipajului de karting de la Clubul Copiilor Adjud a fost format din următorii elevi:

Grigore Petrut, clasa Bambini de la Gradinița  nr. 1 ;Apetrei Forinel, clasa Bambini de la Grădinița nr.  4, ;Grigore Flavius, clasa Puffo de la Școala Gimnazială ,,Mareșal Al. Averescu’’;Apetrei Mihai, clasa Mini de la Școala Gimnazială,,Mihail Armencea’’;Mitrofan Cezar, clasa Cadet de la Colegiul Național ,,Emil Botta’’ ;Rotaru Onisim, clasa Cadet de la Școala Gimnazială ,,Mihail Armencea’’ și Ursu Alexandru, clasa Cadet de la Școala  Gimnaziala Pufești, Structura Domnești.

Toți participanții la concurs  de la Clubul Copiilor Adjud au obținut medalii și diplome, iar  echipajul  de karting a obținut cupa competiției. În concurs,  la proba de îndemanare karting,   s-au remarcat  elevii: Mitrofan Cezar, Grigore Flavius, Apetrei Mihai și Rotaru Onisim . Aceștia au obținut locurile  I și III , iar la  proba de  biciclete,  s-au evidențiat elevii:  Ursu Alexandru și Mitrofan Cezar. În clasamentul general echipajul din Adjud  a obținut  mențiune .

Foto : Pista Speed Park Bacau

Echipamentul tehnic-sportiv a fost transportat la  concursul de  la Bacău, cu sprijinul  domnului ec. Emilian Bostan , fost pilot la cercul de karting de la Clubul Copiilor Adjud.

,,Mulțumim,  conducerii Inspectoratului Școlar Jutețean Vrancea și Palatului Copiilor Focșani pentru sprijinul acordat  echipajului de karting de la Clubul Copiilor Adjud pentru deplasarea la  Concursul Interjudețean ,,Cupa Moldovei”,  de la Bacău. Palatul Copiilor Focșani-Clubul Copiilor Adjud va organiza Concursul Interjudețean de Educație Rutieră și Karting ,,Marele Premiu al Vrancei’’, inclus înCAERI,  2018 la Adjud. Invităm potențialii sponsori,  săsprijine derularea competiției ,, Marele Premiu al Vrancei 2018’’, a declarat prof.ing.Petre Valea

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.