Sport

Echipa masculină de futsal Sportul Ciorăști o vicorie, un egal și o înfrângere în primul turneu de sala al ligii a II-a

Ziarul de Vrancea
2 nov 2020 1458 vizualizări

În acest weekend echipa masculină de futsal Sportul Ciorăști a participat la primul turneu de sală de la Piatra Neamț. În cadrul întrecerii au avut loc primele trei etape ale ligii a II-a a campionatului național în care activează echipa din comuna vrânceană înscrisă pentru prima oară în competiție.

În prima zi a turnelui ,vineri 30 octombrie 2020, echipa de futsal Sportul Cioraști a pierdut primul meci din liga a doua de futsal, disputat în compania echipei Poli Iași. Scorul final a fost 3-1 pentru ieșeni.În ciuda acestui scor pe parcursul meciului marile ocazii de gol au aparținut vrancenilor. Poli Iași a deschis scorul în primul minut, iar Răzvan Crăciun e egalat până la pauză. Ieșenii au marcat golurile decisive în actul secund.

În cel de-al doilea joc disputat sâmbătă 31 octombrie 2020 echipa de futsal Sportul Cioraști a ratat la ultima fază a meciului victoria cu Ceahlăul Piatra Neamț. Gazdele turneului au egalat la ultima fază a meciului, scorul final fiind 7-7. 

În ultima zi a turneului de sală de la Piatra Neamț, echipa de futsal Sportul Cioraștia a câștigat cu 10-5 partida jucată duminică 01 Noimebrie 2020, cu Fortius Buzău. Au marcat pentru echipa vrânceană Florentin Mănăilă  5 goluri,  și Remus Popa, 3 goluri , Răzvan Crăciun 2 goluri. În cele trei partide jucate la Piatra Neamț, echipa din Cioraști a acumulat 4 puncte. O evoluție meritorie pentru o echipă aflată la debut în liga a doua de futsal.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.