Sport

VIDEO | Echipa de volei cadete CSȘ Focșani s-a calificat în turneul semifinal

Ziarul de Vrancea
19 apr 2021 1316 vizualizări

Astăzi, sâmbătă 17.04.2021, in ultimul meci al echipei CSȘ Focșani în turneul al doilea al campionatului național de volei cadete, echipa noastră a învins echipa CSS Botoșani cu scorul de 3-1 la seturi, obținând calificarea la turneul semifinal, cu 9 puncte acumulate.. 

De vineri până duminică se desfășoară la Bacău al doilea turneu din Campionatul național de volei, Divizia cadete,  Seria A, din care face parte și CSS Focșani, alături de CSS Bacău si CSS Botoșani. Deși incompletă, întrucât au lipsit două titulare, echipa din Focșani a reușit vineri să obțină un punct prețios din cele 3 puse in joc în disputa extrem de strânsă cu Bacăul, meciul încheindu-se cu 3-2 pentru gazde. Sâmbătă, în cea de-a doua zi a competiției, fetele noastre au învins cu 3-1 ( 20-25, 25-15, 25-19, 25-14) echipa din Botoșani, deși primul set a fost adjudecat de adversarele lor.  Profesionalismul, ambiția si experiența, atât a membrelor echipei, cât și a antrenorului Petrică Damian, secondat de Marian Rădulescu au condus în cele din urmă la o victorie binemeritată, care aduce calificarea la turneul semifinal.

Echipa victorioasă din acest turneu a fost formată din SIMA ALESSIA- căpitan,  CARA DENISA AREENA , DAMASCHIN ANDRA, FLAVIA MARIA OBODARIU,   PĂRPĂUȚĂ MARIA, BOBEICĂ RIANA-INGRID, SIMULESCU DARIA, IOANA BĂDIN, VALERIA ROBU, dar în egală măsură la calificare au contribuit  prin prestația lor din campionat si ILINCA ȘTIRBU și CLAUDIA POPA, care n-au putut fi astăzi alături de echipă decât sufletește. Dincolo de efortul din teren, o mare contribuție si-au adus părinții, cei mai infocați suporteri ai echipei și sponsorii, care merită aplaudați pentru implicarea în sustinerea voleiului focșănean.  Rezultatele din acest campionat au dovedit că efortul tuturor nu a fost în zadar. Succes echipei la turneul semifinal!  

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.