Sport

Echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007 are un nou preparator fizic

Ziarul de Vrancea
4 iul 2020 1584 vizualizări

Echipa de handbal seniori a CSM Focșani 2007 are un nou preparator fizic. Este Marko Isakovic, sârb care a lucrat la HC Dobrogea Sud Constanța și la CSM Bucuresti. Marko Isakovic a semnat cu echipa Focșaniului pentru un an. Conducerea clubului și cea a echipei îi urează bun venit cu încredințarea că munca sa la Focșani va fi cu mare folos și că va contribui din plin la îndeplinirea obiectivelor CSM 2007 pentru viitorul sezon.

Fostul preparator fizic al echipei, Mihajlo Samardzija, și-a reziliat contractul din motive familiale. Conducerea clubului și cea a echipei de handbal au apreciat în mod deosebit modul în care Mihajlo Samardzija și-a onorat îndatoririle contractuale, în care asigurat pregătirea fizică a handbaliștilor CSM 2007, și îi dorește să aibă o carieră plină de succese în continuare.

Handbaliștii focșăneni și conducerea CSM 2007 îi mulțumesc și lui Ilija Sladic, valorosul inter stănga căruia i-a expirat contractul și s-a întors în Serbia, pentru modul profesionist în care s-a pregătit și a jucat în cele trei sezoane la Focșani și îi urează să aibă sănătate și o viață plină cu satisfacții în sport și în general!

Text informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial

Citiți și articolul publicat pe site-ul hcdobrogeasud.ro:Mulțumim, Marko Isakovic!

Așa cum anunțam de ieri(n.r joi 2 iulie 2020), continuă schimbările la echipă. Marko Isakovic este al doilea membru al staff-ului tehnic care ne părăsește, după Alexandru Buligan. El nu va continua cu HC Dobrogea Sud și din sezonul viitor.

Antrenorul sârb și-a legat o parte importantă din carieră de handbalul constănțean. Marko a venit la Constanța în 2010, pentru prima dată, apoi a făcut echipă cu Zvonko Sundovski pentru trei sezoane, între 2012 și 2015, perioadă în care HCM Constanța a câștigat două titluri, de două ori Cupa României, și a ajuns în Final 4 EHF Cup la Berlin. Au urmat doi ani la CSM București și din nou revenirea la Constanța, de data aceasta în echipa HC Dobrogea Sud. Antrenor secund, antrenor principal interimar, preparator fizic, orice sarcină a avut la club, Marko și-a demonstrat profesionalismul și a ajutat grupul cu experiența sa vastă. Marko Isakovic (57 de ani) a strâns, în total, două campionate, trei cupe și trei supercupe în cei 6 ani petrecuți la Constanța.

Text informații + foto:hcdobrogeasud.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.