Sport

Echipa de handbal juniori I CSM Focșani 2007 participă începând de astăzi la turneul final de la Cluj Napoca

Ziarul de Vrancea
2 iun 2021 996 vizualizări

Handbaliștii juniorii I au programat turneul final în această săptămână, de miercuri până duminică, la Cluj-Napoca. Handbaliștii juniori I de la CSM Focșani 2007 vor evolua în grupa 2 a turnelului final alături de echiele CSS Odorheiu Secuiesc, CSM București și LPS Piatra Neamț. În grupa 1 a competiției vor evolua echipele SCM Politehnica Timișoara,  Academia Minaur Baia Mare, CSS Medgidia și Potaissa Turda.

În primul meci al turneului, handbaliștii de la CSM Focșani 2007 vor întâlni, astăzi, miercuri, 02 iunie 2021, de la ora 15:00, echipa CSȘ Odorheiu Secuiesc.

Echipa de handabal masculin juniori I CSM Focșani 2007 a încheiat pe locul al doilea seria geografică D, după care a obținut calificarea la turneul final al juniorilor 1 terminând pe locul 3 grupa Valoare 2. La turneul final de la Cluj-Napoca, echipa vrânceană va juca în grupa 2 împreună cu CSS Odorheiu Secuiesc, CSM București și LPS Piatra Neamț. 

Lotul CSM Focșani 2007 este următorul

Portari: Nikolas VIȘAN (2005), Robert ZAHARIA (2004).

Linia de 9 metri: Tiberius TOBOȘARU (2003), Alexandru MURARU (2003), Robert FERARU (2004), Alexandru GOLEA (2005), Nicolae BOUROȘ (2003).

Extreme: Daniel GAVRILĂ (2004), Cristi ROTARU (2003), Valentin BOGDAN (2004), Denis BARI (2004), Călin CIUBOTARU (2003), Raul PARTENE (2002).

Pivoți: Marius ABEABOERU (2003), Robert FILIP (2003), Răzvan PRUNDIȘ (2004).

Antrenori: Marius PARTENE, Iulian NEAȚĂ.

Director tehnic: Viorel CIUBOTARU.

Echipa de juniori 1 a CSM Focșani 2007 a reușit remarcabila performanță de a promova în turneul final al Campionatului Național de handbal, ediția 2020-2021, la prima la participare la un asemenea nivel competițional. Antrenorii Marius Partene, Iulian Neață și Constantin Rusu – antrenor pentru portari, Viorel Ciubotaru, director tehnic, au avut la dispoziție un lot alcătuit din juniorii 1 Tiberius Toboșanu, Alexandru Muraru, Călin Ciubotaru și Raul Partene și juniorii 2 Nicolas Vișan, Robert Zaharia – portari și jucătorii de câmp Robert Feraru, Alexandru Golea, Denis Bari, Valentin Bogdan, Robert Filip, Nicolae Bouroș, Marius Abeaboeru, Răzvan Prundiș, Cristian Rotaru, Daniel Gavrilă.

Directorul CSM Focșani 2007, profesorul Viorel Ciubotaru a precizat că a înscris echipa în campionatul național al juniorilor 1 pentru a le oferi jucătorilor crescuți în Centrul de juniori al clubului posibilitatea să aibă la activ cât mai multe meciuri în ultimul an în care, din cauza pandemiei, a fost o lungă perioadă de inactivitate. Antrenorii și jucătorii au răspuns prin frumoasa surpriză a calificării în turneul final al juniorilor 1 și cu rezultate care îi așază în postura de aproape calificați în turneul final al juniorilor 2!

În ultimul turneu al Seria Valoare 2 a Campionatului Național al juniorilor 2, la Buzău, în perioada 5-7 mai, CSM Focșani 2007 a terminat la egalitate, 32-32, cu LPS Buzău, a câștigat cu 10-0 prin neprezentarea CSS Craiova și a pierdut cu 21-32 meciul cu CSM Buciurești.

Handbaliștii de la CSM Focșani 2007 vor disputa primul meci din turneul final, miercuri 2 iunie 2021 când vor întâlni echipa CSȘ Odorheiu Secuiesc


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.