Sport

Echipa de fotbal CSM Focșani 2007 a început antrenamentele pentru sezonul 2019/2020

Ziarul de Vrancea
8 iul 2019 2149 vizualizări

Conform Sportuldevrancea Focsani luni 08 iulie 2019 echipa de fotbal CSM Focșani 2007  și-a început antrenamentele pentru noul sezoan 2018 / 2019

Luni 08 iulie 2019 la orele 17.00, pe terenul II al stadionului Milcovul, conducerea tehnică a echipei de fotbal CSM Focșani 2007 respectiv , antrenorii Vasilică Burga si Adrian Toma, împreună cu președintele echipei Marius Bratu, directorul sportiv Nicuță Oprea, au avut o discuție cu echipa pe gazonul terenului. 

Au mai fost prezenți la reunirea lotului, conform Sportuldevrancea Focsani ,  Gigi Căldare, director administrativ, Rusu Titi, delegat, Gabriel Padineanu, membru in C.A. al clubului, Ilas Elvis si Octavian Bucataru, antrenori de la juniorii clubului, Florin Verdeata, kinetoterapeutul echipei, iar din partea media, în afară de SDV, a mai fost si Petrică Butuc de la Monitorul de Vrancea.

Cine sunt noii jucători veniti la echipa  de fotbal CSM Focșani 2007

Sportuldevrancea Focsani precizează că la întrunirea de luni 08 iulie 2019 s-au prezentat  9  astfel de jucători  jucători , urmând ca foarte curând să mai vina încă 3 jucatori.

Până pe 12 iulie  2019 se vor opri 26 de jucători pentru plecarea in cantonamentul de la Covasna mai menționează Sportuldevrancea Focsani

Cei 9 jucători nou veniti la primul antrenament de pregătire al sezonului 2018 - 2019 de luni 08 iulie 2019 sunt următorii :

Danut Munteanu - Poli Timisoara

Razvan Adascalitei - Aerostar Bacău

Dragos Trasca - Dinamo București

Mocanu Alin - Bacău

Mocanu Vlad - Bacău

Stoica Crinel - Târgoviște

Pencea Alin - Târgoviște

Ristea Antonio - Petrolul Ploiesti

Ionuț Neamțu - Horezu

Nu mai fac parte din lot in actualul sezon, Cătălin Dediu, care va continua studiile in alta localitate, Iulian Negoescu, cateva probleme medicale si Cosmin Parlac, programul serviciului militar incompatibil cu programul de antrenamente.

Restul lotului din sezonul trecut prezenți la antrenamentul de azi: 

Dogaru Robert, Apenciucesei Andrei, Petrescu George, Panaite Bogdan, Mihai Claudiu, Stefan Lupu, Salaoru Ionut, Manu Ionut, Sapunaru Sorin, Padineanu Stefan, Paizan Andrei, Pasare Cosmin, Predoiu Madalin, Popa Remus, Laudatu Alexandru, Sterian Andrei, Apenciucesei Alex.

În total luni 08 iulie 2019  au fost la antrenament 28 de jucători, plus cei 3 care trebuie să mai vină, ar fi 31, iar vineri în cantonamentul de la Covasna vor pleca 26.

Cantonamentul va ține pana pe 20 iulie, 2019 când se va reveni cu primul joc amical cu proaspăt promovata în Liga a II-a, CSM Gloria Buzău.

La primul antrenament de luni 08 iulie 2019  a fost prezentă si galeria echipei de fotbal, Brigada Vrancea, care a cântat pe aproape toată durata antrenamentului si a scandat mesaje de încurajare, pentru promovare. 

Text informații + foto:Sportuldevrancea Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.