Sport

Duminică are loc a doua ediție a Memorialului Rențea și Cernat

Ziarul de Vrancea
22 nov 2018 1460 vizualizări

Stadionul ”Milcovul” din Focșani va găzdui duminică, 25 noiembrie, de la ora 13.30, a doua ediție a Memorialului Rențea și Cernat. Evenimentul este organizat în memoria a doi dintre cei mai cunoscuți antrenori de fotbal din Focșani, Emilian Rențea și Gheorghe Cernat. Cu această ocazie, pe teren se vor întâlni două echipe formate din foști fotbaliști pregătiți de regretații antrenori. Memorialul este organizat de doi dintre fotbaliștii pe care i-au antrenat, omul de afaceri Liviu Macovei și Elvis Ilaș, președintele clubului Galactic Focșani, iar la el sunt invitați să participe toți elevii pregătiți de Emilian Rențea și Gheorghe Cernat.

Urmăriți de la minutul 10:05 la minutul 12:44 o știre difuzată la Atlas TV Focșani  despre această acțiune

Înainte de partida de fotbal, la ora 11.00, va avea loc o depunere de coroane la mormântul lui Emilian Rențea, de la Cimitirul Sudic. După încheierea partidei de fotbal, participanții se vor reuni la Restaurantul Laguna, pentru a depăna amintiri despre cei care i-au antrenat. Gheorghe Cernat și Emilian Rențea și-au pus amprenta asupra fotbalului din Focșani prin pregătirea multora dintre jucătorii care au jucat la Unirea Focșani pe vremea când formația  evolua în Liga a doua. ”Gheorghe Cernat și Emilian Rențea au fost antrenorii care au avut o contribuție definitorie în formarea multor fotbaliști din Focșani, atât ca sportivi, cât și ca oameni. Acest eveniment este organizat în memoria lor și aș vrea să devină o tradiție pentru orașul Focșani. Intenția mea ca pe viitor să dezvoltăm acest eveniment, să implicăm mai mulți oameni apropiați fotbalului și să organizăm o competiție fotbalistică pentru copii”, a declarat omul de afaceri Liviu Macovei. (Z. V.)

Citiți și:Meci demonstrativ de fotbal în memoria antrenorilor Emilian Rențea și Gheorghe Cernat

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.