Sport

Duel Halep-Răducanu?

Ziarul de Vrancea
4 oct 2021 779 vizualizări

Cele două jucătoare se pot întâlni în turul III la Indian Wells

Simona Halep (17 WTA, favorită nr. 11)va juca direct în turul doi la turneul de categorie WTA 1000 de la Indian Wells, ea urmând să o întâlnească pe câștigătoarea meciului Marta Kostiuk – Zhang Shuai. Ucraineana Kostiuk ocupă locul 58 mondial, iar chinezoaica Zhang este pe poziția 48 WTA. Printre favoritele de la Indian Wells se numără și Sorana Cîrstea (40 WTA, nr. 32).Ea va juca de asemenea direct în turul doi, cu sportiva care se va impune în confruntarea dintre americanca Ann Li (69 WTA) și japoneza Misaki Doi (109 WTA).

La fel ca Simona și Sorana, britanica Emma Răducanu (22 WTA) va evolua direct în turul doi, Ea o va întâlni pe câștigătoarea meciului Maria Camila Osorio (Columbia, 71 WTA) – Aliaksandra Sasnovîci (Belarus, 100 WTA). Dacă vor trece de turul doi, Simona Halep și Emma Răducanu vor fi adversare în turul trei. Irina Begu, numărul 61 mondial, o va întâlni în primul tur pe sportiva franceză Fiona Ferro (83 WTA),

O altă reprezentantă a țării noastre, Gabriela Ruse (92 WTA) este în turul al doilea al calificărilor pentru tabloul principal de la Indian Wells. Gabi a trecut în primul tur de americanca Ellie Douglas (566) și a jucat astă noapte meciul decisiv cu olandeza Lesley Pattinama (143).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.