Sport

Două victorii la Hiroshima

Ziarul de Vrancea
9 sep 2019 811 vizualizări

Mihaela Buzărnescu și Patricia Țig s-au calificat în turul II al turneului japonez, nu însă și Sorana Cîrstea * Angelique Kerber în eclipsă totală de formă

*Jucătoarea Mihaela Buzărnescu (125 WTA) s-a calificat,în optimile de finală ale turneului de la Hiroshima, cu premii totale de 250.000 de dolari. Buzărnescu a învins-o în primul tur pe sportiva bulgară Viktoria Tomova (184), venită din calificări, scor 61-, 6-4, într-o oră și 14 minute. În primul set, Mihaela Buzărnescu a dominat-o pe sportiva din Bulgaria, Tomova câștigând un singur game. În setul secund, partida a fost mai echilibrată, însă Buzărnescu s-a impus fără mari probleme. Adversara Mihaelei Buzărnescu în turul II va fi japoneza Kurumi Nara (182 WTA). În runda inaugurală, Nara a depășit-o pe Tatjana Maria (Germania, a cincea favorită), scor 6-4, 6-4. Patricia Țig (140 WTA), venită din calificări, a intrat și ea în optimi, după ce a trecut cu 6-4, 6-2 de japoneza Ayano Shimizu (251 WTA, beneficiară a unui wild card), într-o oră și 22 de minute. După un început lent, jucătoarea română a revenit și s-a impus în fața japonezei. În următoarea etapă a turneului, Patricia se va înfrunta cu Laura Siegemund (84 WTA), care a învins-o, în turul inaugural, pe Valeria Savinîh (170 WTA), cu scorul de 6-4, 6-1. Alte rezultate din primul tur: Su-Wei Hsieh (China) - Risa Ozaki (Japonia) 6-1, 3-6, 6-3;Nao Hibino (Japonia) - Leylah Fernandez (Canada) 6-7, 7-6, 7-5; Varvara Flink (Rusia) - Kristina Kucova (Slovacia) 6-3, 6-2; Misaki Doi (Japonia) - Junri Namigata (Japonia) 4-6, 7-5, 6-2; Zoe Hives (Australia) - Anastasia Potapova (Rusia) 6-7, 6-4, 6-4; Christina McHale (SUA) - Greet Minnen 6-2, 6-4.

*Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber (15 WTA) a fost eliminată, ieri, în primul tur al turneului de la Zhengzhou (China), dotat cu premii totale de 1,5 milioane dolari, după ce a cedat în trei seturi, 7-5, 4-6, 6-7, în fața americancei Alison Riske (34 WTA). Riske s-a impus după aproape trei ore de joc, ultimul set, câștigat la tie-break, durând o oră și 11 minute. A fost primul meci al lui Angelique avându-l ca antrenor pe Dirk Dier, cel care l-a înlocuit pe Rainer Schuettler, de care fostul lider mondial s-a despărțit în urma eliminării premature (turul II) suferită la turneul de la Wimbledon din iulie. La US Open, unde a fost prezentă fără a avea vreun antrenor, Kerber a fost eliminată din primul tur de Kristina Mladenovic (Franța). Kerber, care are 31 de ani, a fost eliminată în primul tur la ultimele patru turnee la care a participat: Toronto, Cincinnati, US Open și acum Zhengzhou. În runda următoare, Riske o va întâlni pe chinezoaica Zheng Saisai (38 WTA), care s-a impus în două seturi, 7-6, 6-1, în fața olandezei Bibiane Schoofs (155 WTA). Alte rezultate: Polona Hercog (Slovenia) -Wang Meiling (China) 6-3, 6-4; Alizé Cornet (Franța) - Lu Jiajing (China) 7-6, 6-1; Ajla Tomljanovic (Australia) - Lesley Kerkhove (Olanda) 6-2, 6-0; Fiona Ferro (Franța) – Yang Zhaoxuan (China) 6-2, 6-3; Jelena Ostapenko (Letonia) - You Xiaodi (China) 6-3, 0-6, 6-2; Kristina Mladenovic (Franța) – Diuan Yingying (China) 6-2, 6-3.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.