Sport

Două mâini de goluri

Ziarul de Vrancea
29 oct 2019 1169 vizualizări

*Scor neverosimil în Cupa Ligii Angliei: Liverpool- Arsenal 5-5, urmat de 5-4 la lovituri de departajare * participarea „cormoranilor” la Campionatul European al cluburilor, crează probleme de organizarea sferturilor

FC Liverpool a învins, ieri pe teren propriu, după excutarea loviturilor de departajare, pe Arsenal Londra, în optimile de finală ale Cupa Ligii Angliei. Gazdele, fără 11 jucători importanți, au condus cu 1-0, după autogolul lui Mustafi, din minutul 6. Arsenal a întors scorul și a condus cu 3-1, după ce au marcat Torreira ('19) și Martinelli ('26 și '36). Până la pauză, Milner a redus din diferență, 2-3, în minutul 43, din penalty. Maitland-Niles a ridicat scorul la 4-2, în minutul 54, dar Liverpool nu a cedat și a marcat de două ori, prin Oxlade-Chamberlain ('58) și Origi ('62). Willock, în minutul 70, a dus scorul la 5-4 pentru oaspeți, dar Origi a egalat, în minutul 90Â4. La lovituri de departajare, a ratat doar Dani Ceballos și astfel Liverpool s-a impus cu 5-4. Într-un alt meci, Manchester United a câștigat pe terenul formației Chelsea, prin golurile reușite de Rushford ('25 -penalty, '73), respectiv Batshuayi ('61). Și Aston Villa a mers în sferturi, după 2-1, acasă, cu Wolverhampton. Conform tragerii la sorți, în sferturi, Liverpool va evolua în deplasare, cu Aston Villa. Celelalte meciuri din această fază sunt următoarele: Oxford United (liga a III-a) - Manchester City;Manchester United - Colchester United (liga a IV-a); Everton - Leicester City.

Meciurile se vor disputa în săptămâna care începe la 16 decembrie, cu execepția meciului Aston Villa - Liverpool. Aceasta pentru că antrenorul echipei Liverpool, Jürgen Klopp, a anunțat, că formația lui nu se va prezenta la meciul din sferturile de finală ale Cupei Ligii, dacă organizatorii, EFL, nu găsesc o dată convenabilă pentru disputarea partidei. „Dacă nu găsesc o dată convenabilă - și nu vorbesc de ziua de Crăciun, de la ora 15.00 - nu vom juca și adversarul se va califica direct. Nu vom fi victimele acestei probleme. Cred că mulți tipi de la Premier League s-au uitat la TV sperând ca Arsenal să treacă, în această seară. Îmi pare rău, băieți!”, a spus Klopp. Liverpool, în calitate de campioană a Europei, trebuie să joace în Qatar, la Cupa Mondială a cluburilor. Englezii intră în competiție la 17 sau 18 decembrie, în semifinale, iar finala este programată la 21 decembrie. Este cert că Liverpool nu poate evolua în Cupa Ligii în acea săptămână, dar tehnicianul german cere EFL să fie atentă când reprogramează meciul, pentru că nu vrea să joace în perioada sărbătorilor de iarnă.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.