Sport

Două bucurii deodată

Ziarul de Vrancea
19 apr 2019 550 vizualizări

Suporterii de pe “Delle Alpi” sunt în culmea fericirii: Juventus a luat titlul, iar Cristiano rămâne

Formația Juventus Torino a câștigat, sâmbătă, pentru a opta oară consecutiv titlul în Italia, impunându-se, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața echipei Fiorentina, în etapa a XXXIII-a din Serie A. După ce Milenkovic a deschis scorul în min. 6 pentru Fiorentina, echipa gazdă a înscris de două  ori, prin Alex Sandro (’37)și Pezzella (’53 - autogol) pentru Juventus. Torinezii au 87 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, Napoli, are 67 de puncte, astfel că nu o mai poate depăși pe Juventus în cele șase meciuri pe care le mai are de jucat. Pentru Juventus Torino este titlul de campioană a Italiei cu numărul 35.  “Sunt foarte bucuros pentru că am atins un obiectiv important și am câștigat jumătate dintre competițiile la care am participat. Suntem dezamăgiți de eliminarea din Liga Campionilor, dar acesta este un titlu și trebuie să fie sărbătorit, pentru că nu este ușor de obținut. Am obținut trofeul cu cinci etape înainte de final și asta dovedește cât de remarcabil a fost sezonul nostru”, a spus Allegri, antrenorul eternei campioane. O veste bună pentru fanii “Bătrânei Doamne” a fost furnizată chiar de vedeta echipei, Cristiano Ronaldo. Internaționalul portughez a declarat, sâmbătă seară, că sigur va rămâne la Juventus Torino după încheierea sezonului. “Rămân la Juventus. 1000 la sută. Consider că am avut un prim sezon foarte bun și că m-am adaptat bine. Am câștigat campionatul și Supercupa Italiei, ceea ce categoric nu este ușor de realizat”, a spus Ronaldo, demontând zvonurile care dădeau probabilă despărțirea lui Ronaldo de Juventus. Ronaldo  mai are în palmares trei titluri obținute cu Manchester United în Premier League (2007, 2008, 2009) și două în “LaLiga” cu Real Madrid (2012, 2017).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.