Sport

Doi portughezi dintr-un foc

Ziarul de Vrancea
15 iul 2019 860 vizualizări

*Thierry Moutinho și Diego Salomao au semnat cu FCSB

Fotbalistul portughez Diogo Salomao (30 de ani) a sosit, luni seară la București pentru a semna un contract cu FCSB transferul fiind confirmat de Gigi Becali. Extrema stângă se întoarce în România, după ce, în perioada 2017-2019 a evoluat la Dinamo. Salomao a evoluat pentru Dinamo în intervalul 2017-2019, iar din februarie a evoluat pentru Al-Hazem, echipa lui Daniel Isăilă din Arabia Saudită, alături de care a obținut promovarea. Finanțatorul FCSB a anunțat, cu câteva zile înainte, că atât Salomao, cât și Thierry Moutinho, care a fost deja prezentat luni, au semnat pe mail cu echipa pe care o conduce

Portughezul, care va împlini 31 de ani în luna septembrie, a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum Sporting Lisabona, Deportivo la Coruña și Mallorca. Salomao este al doilea jucător din perioada recentă care se transferă la FCSB, în ciuda faptului că a evoluat pentru rivala Dinamo, după Harlem Gnohéré. În 2017, transferul atacantului francez s-a realizat direct între cele două cluburi din România.În partea a doua a sezonului trecut, petrecută la Al Hazem, Salomao a jucat în 12 partide, reușind două goluri. În cei doi ani în care a evoluat pentru Dinamo, portughezul a strâns 61 de meciuri și 15 goluri.

Thierry Rua Moutinho este un mijlocaș de origine portugheză, născut și crescut în Elveția, care a început fotbalul profesionist la Etoile Carouge și care a mai trecut, de-a lungul carierei, pe la Servette FC, CD Badajoz, Albacete, RCD Mallorca și CD Tenerife, înainte de a ajunge, în iulie 2017, la CFR Cluj. Alături de ardeleni a cucerit două titluri consecutive de campion, în 2018 și 2019, petrecând, în această perioadă și șase luni sub formă de împrumut la Cultural Leonesa, din Spania.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.