Sport

Doar victoria contează!

Dan Chiriac
22 sep 2017 731 vizualizări

u CSM Focșani2007 – Dunărea Călărași, duminică, ora 16.00, la Sala Polivalentă, în liga națională de handbal

Echipa de handbal este în fața unui meci foarte important. Elevii lui Viorel Ciubotaru și Bogdan Coica sunt obligați să spele impresia lăsată în primele trei etape și să învingă pe Dunărea Călărași în partida de duminică. Nu va fi deloc ușor, dacă ținem cont de valoarea adversarului. Totuși, în primăvara acestui an, în returul campionatului precdent, Focșaniul a învins Călărașiul la Polivalentă și a obținut prima victorie din cele două sezoane din liga întâi în fața unei formații din primele opt clasate. Toți ne dorim ca istoria acelui meci să se repete și nu vrem să ne gîndim la jocul din urmă cu două sezoane, cînd Dunărea, încurajată și de fani din tribune, a defilat la Focșani. În primele trei etape, CSM 2007 a pierdut poate partidele. Dacă înfrângerile de la Odorhei și Baia Mare erau previzibile, eșecul cu CSM Făgăraș a tulburat apele atât în rândul jucătorilor cât și a fanilor. Fiind poate doar un simplu accident, e de datoria suporterilor să uite acel joc și să umple din nou tribunele sălii. Iar datoria jucătorilor este să joace cu totul altfel decât în partiuda cu CSM Făgăraș. Atitudinea este foarte importantă, iar un eventual rezultat nefavorabil ar putea fi acceptat mai ușor dacă va fi ambiție și determinare pe teren. Altfel, echipa de handbal riscă să râmână fără puncte mai multe etape, mai ales că urmează meciuri foarte grele cu CSM București sau HC Dobrogea Sud. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.