Sport

Divorț iremediabil

Ziarul de Vrancea
1 sep 2020 756 vizualizări

Nici tatăl său n-a reușit să rezolve relația încordată dintre Leo Messi și FC Barcelona

Va fi „greu” pentru Lionel Messi să rămână la FC Barcelona, a declarat tatăl său, Jorge Messi, care a sosit miercuri în orașul spaniol pentru a se întâlni cu președintele clubului, Josep Bartomeu, în încercarea de a rezolva criza izbucnită după ce fotbalistul argentinian și-a manifestat dorința de a părăsi gruparea catalană. Întrebat despre posibilitatea ca jucătorul să semneze cu Manchester City, tatăl său a răspuns: „Deocamdată nu e nimic. Nu am vorbit cu Pep Guardiola, nu am vorbit cu nimeni.” Jorge Messi a recunoscut că, deși nu știe ce se va întâmpla în timpul negocierilor, îi este clar că va fi „greu, greu” ca fiul său, care a boicotat primele două antrenamente ale echipei dinaintea noului sezon, să continue la echipa catalană. Un purtător de cuvânt al clubului a refuzat să facă orice comentariu.

Întâlnirea dintre Jorge Messi și Bartomeu ar trebui să rezolve această dispută și să dea un răspuns dacă fotbalistul de 33 de ani poate pleca de la club gratis, după ce a jucat aproape două decenii pentru culorile blaugrana. Messi a anunțat clubul săptămâna trecută că dorește să plece liber de contract.

Barcelona continuă să afirme că notificarea legată de dorința lui Messi de a pleca trebuia făcută în iunie, iar acum starul argentinian este sub contract cu clubul, având o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.

Destinația viitoare a lui Messi a fost vehiculată a fi Manchester City, dar echipa pregătită de fostul antrenor al lui Messi la Barcelona, Pep Guardiola, nu dorește să facă nicio mișcare în acest sens, până când situația fotbalistului nu va fi clarificată.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.