Sport

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea face demersuri pentru stabilirea  ierarhiei celor mai buni sportivi ai anului 2020 din județ

Ziarul de Vrancea
3 dec 2020 1307 vizualizări

În vederea stabilirii  ierarhiei celor mai buni sportivi ai anului 2020, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea solicită tuturor structurilor sportive din judeţ să transmită până marţi, 08.12.2020, toate rezultatele oficiale obţinute în anul curent la competiţiile sportive naţionale (Cupa României, Campionat Naţional) şi internaţionale (Campionat Balcanic, Campionat European, Campionat Mondial, Cupă Europeană, Cupă Mondială, FOTE, etc.), conform cerinţelor din tabelul de mai jos:

La jocurile sportive se va specifica componenţa nominală a echipei. În cazul în care sportivul unei echipe a participat în cadrul echipei naţionale şi a obţinut rezultate la competiţii conform coloanei nr. 4, acesta va fi menţionat separat de echipă.

Dacă după data de 08.12.2020 sportivii legitimaţi la secţiile dumneavoastră participă la competiţii sportive conf. coloanei nr. 4, se va menţiona acest aspect, iar rezultatele obţinute se vor transmite ulterior, imediat după încheierea competiţiilor sportive.

La sportivii cu dublă legitimare se va anexa contractul/protocolul aferent şi se va specifica structura sportivă pentru care s-a obţinut rezultatul.

Documentele transmise vor purta nr. de înregistrare, semnătura conducătorului şi ştampila structurii sportive.

                                Documentele se vor transmite la adresa de e-mail: djst.vrancea@mts.ro

Pentru relaţii suplimentare: 0764.080.100 – Cătălin Florin Chiper; www.djstvrancea.ro

Director executiv,

Daniel Gongu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.