Sport

Dinamo se teme de bănățeni

Ziarul de Vrancea
19 apr 2018 617 vizualizări

Schimbarea de antrenori la ACS Poli îl neliniștește pe antrenorul dinamovist Florin Bratu

Antrenorul formației DInamo, Florin Bratu, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că știe că noul antrenorul a echipei ACS Poli Timițoara, Adrian Neaga, se consultă cu Victor Pițurcă, dar duelul se va da între fotbaliști, pe teren. “Mâine ne așteaptă un meci dificil pentru că Timișoara are foarte mare nevoie de puncte. Timișoara nu a mai reușit să câștige un meci în deplasare din septembrie, împotriva noastră. Este o echipă cu potențial, cu jucători cu nume, care tot timpul poate inventa ceva. De aceea le-am spus jucătorilor că trebuie să fim pregătiți atât din punct de vedere tehnico-tactic, dar și mental, pentru un meci foarte greu. Știu că Neaga se sfătuiește cu un antrenor mare, care a făcut performanță, cu Victor Pițurcă. Dar mâine nu va fi un duel între Neaga și Bratu, ci între Dinamo și Timișoara și echipa care va fi mai bine pregătită din toate punctele de vedere va face un meci și un rezultat mari”, aspus Bratu. Tehnicianul consideră că echipa sa este “repetentă” anul acesta și trebuie să se reabiliteze pe final de sezon: “Nu este ușor, Dinamo era pregătită să joace în play-off, din păcate nu s-a realizat acest lucru. Au început mai greu dar încet-încet valoarea și potențialul acestei echipe iese la suprafață. Arătăm că încă putem produce fotbal de calitate, pentru că avem jucători de calitate. Dar încă mai avem de arătat, încă mai avem de șters probleme din urmă, le-am spus și jucătorilor, Dinamo în acest an a rămas repetentă. și trebuie să tragem tare să dăm speranțe tuturor că putem forma o echipă competitivă”.

Florin Bratu a anunțat că atacantul Adam Nemec își dorește să plece la finalul sezonului, dar acesta nu i-a spus dacă va semna cu FCSB. “Torje este foarte bine, e un jucător exponențial pentru Dinamo și sper ca mâine să-l vedem la treabă. Avem nevoie de jucătorul Torje, sper să fi înțeles și să tragă echipa după el, pentru că are potențial și e la o vârstă la care mai are de demonstrat”, a mai spus Bratu.

Bratu îl felicită pe Burleanu

Antrenorul FC Dinamo, Florin Bratu, l-a felicitat pe Răzvan Burleanu pentru izbânda de la alegerile pentru președinția FRF, spunând că rezultatul certifică faptul că alegătorii au apreciat munca acestuia din ultimii patru ani.  “Îl felicit pe Răzvan Burleanu, eu cât am lucrat la federație, un an, m-am simțit foarte bine. Am avut la dispoziție absolut totul pentru a forma jucători. Are un staf administrativ și ambițios, nu pot decât să le urez succes. Îmi pare rău pentru Ionuț Lupescu, probabil că își dorea foarte mult, dar asta e, a câștigat Răzvan Burleanu și trebuie să-l felicităm. La prima vedere pare un scor destul de mare, ceea ce certifică faptul că oamenii din teritoriu au apreciat munca de patru ani”, a spus Bratu, joi, într-o conferință de presă. Răzvan Burleanu a câștigat, miercuri, un nou mandat de președinte al FRF, după ce l-a învins încă din primul tur de scrutin pe principalul contracandidat Ionuț Lupescu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.