Sport

Dinamo face curățenie

Ziarul de Vrancea
9 ian 2018 1062 vizualizări

Rivaldinho, Bokila și Oliva au fost puși pe lista de transferuri la Dinamo * Golubovic revine în Moldova, dar la Botoșani

FC Dinamo București anunță că jucătorii Rivaldinho, Jeremy Bokila și Maximiliano Oliva au fost puși pe lista de transferuri a clubului și nu vor intra în programul de pregătire stabilit de conducerea tehnică a echipei până la reluarea acestui sezon competițional.  Cei trei jucători dinamoviști se vor antrena începând de miercuri, separat de lotul pregătit de Vasile Miriuță în cantonamentul de la Săftica. Echipa bucureșteană va efectua în perioada 15-26 ianuarie 2018 un stagiu de pregătire centralizată în Cipru, la Limassol (Elias Beach Hotel), prevăzut cu patru meciuri amicale.

* Președintele clubului Astra Giurgiu, Dănuț Coman, a declarat că atacantul Alexandru Ioniță va merge la echipa a doua a grupării, subliniind că miercuri va avea loc o discuție cu oficialii de la CFR Cluj privind transferul acestuia.  "Ioniță va merge la echipa a doua, nu a înțeles că îi va fi foarte greu să stea acolo o lungă perioadă. Mai are un an contract cu Astra și probabil că această perioadă o va petrece la echipa a doua. Consider că e sfătuit prost de oamenii de lângă el. Cu CFR sunt doar discuții. Nu avem nicio ofertă scrisă pe adresa clubului. Au existat discuții, dar au rămas la acest stadiu. Vom avea o discuție cu CFR Cluj mâine și vom vedea dacă vom ajunge la un acord", a declarat Coman, care a precizat că Ioniță vrea să plece de la Astra, deși oficialii au dorit să-i prelungească acordul.

* Atacantul bosniac Bojan Golubovic, care s-a despărțit luni de Gaz Metan Mediaș, a semnat un contract cu formația FC Botoșani, a anunțat antrenorul echipei, Costel Enache. În vârstă de 34 de ani, Golubovic este al cincilea jucător ajuns în această iarnă la FC Botoșani, după Golofca, Achim, Axente și Acsinte.

* Atacantul Laurențiu Buș, care a evoluat în prima parte a campionatului la FC Botoșani, a semnat un contract cu Astra, a anunțat, ieri clubul din Giurgiu. Buș se va alătura, marți seară, locului antrenat de Edward Iordănescu, în cantonamentul din Cipru. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a mai jucat la Universitatea Cluj, Poli Timișoara, Arieșul Turda, Oțelul Galați, Ienisei Krasnoiarsk, Rapid, Dunărea Călărași, ASA Târgu Mureș și Hapoel Ramat Hasharon. Astra precizează că, față de lotul prezent la reunire, în cantonamentul din Cipru nu a mai mers mijlocașul Serge Nyuiadzi, care a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru a-și căuta alt angajament.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.