Sport

Dinamo București- CSM Focșani 2007: 32-25 (15-15) în sferturile de finală ale Cupei Ronâniei la handbal masculin

Ziarul de Vrancea
2 mai 2022 1093 vizualizări

Drumul echipei de handbal masculin CSM Focșani 2007 în Cupa României se oprește în sferturile de finală, în timp ce campioana Dinamo București accede în Final Four-u competiției.Cel de-al doilea sfert de finală al Cupei României masculine s-a disputat vineri 29 aprilie 2022, după-amiază în sala ”Dinamo”, unde campioana a primit vizita CSM-ului din Focșani. Un joc cu o favorită certă, dar în care oaspeții n-au făcut un simplu act de prezență, jucându-și șansa cu ardoare. A fost egal la pauză, Focșaniul conducea cu 19-18 în minutul 38, dar Dinamo a revenit în final și s-a impus fără emoții. Campioana e a doua echipă calificată în Final Four, după ce Minaur Baia Mare a câștigat la Suceava, ultimele două sferturi fiind programate sâmbătă, 30 aprilie: CSM Bacău – HC Dobrogea Sud Constanța (ora 11, live pe TVR 2) și ”U” Cluj-Napoca – Steaua (ora 18).

 Trei sferturi din meci echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007 a jucat de la egal la egal cu bucureștenii, însă diferența s-a realizat în ultimeul sfert de oră al partidei.

 În primele 30 de minute au ieșit în evidență:apărarea solidă a focșănenilor, care au ținut piept campionilor României, golul de 14-14 al lui Miroiu (a la Maricel Voinea), aruncări năpraznice la poarta gazdelor (Makrishin și Eros), interventiile salvatoare ale lui Marocico în mai multe rânduri, lupta în apărare a lui Ragea și a colegilor săi.

În repriza secundă Dinamo și-a luat rolul de campioană în serios și a reușit să facă legea în teren în ultimele 10 minute.

Comentatorul TVR al partidei spunea că o victorie a Focșaniului ar fi surpriza campionatului, fiind impresionat de atitudinea handbaliștilor noștri și, în general, de jocul focșănenilor.

În min. 45 comentatorul partidei afirma că este cel mai greu meci al dinamoviștilor în acest sezon.

Dinamo București – CSM Focșani 2007: 32-25 (15-15) Arbitri: V. Serdiuc / D. Sîrbu

Dinamo București: Heidarirad, Ghedbane – Negru 8, Ghionea 7, Kuduz 6, Shebib 3, Racoțea 2, Dissinger 2, Gurbindo 1, Pascual 1, Humet 1, Bizău 1, Militaru, Sorhaindo, Dedu, Popa. Antrenor: Xavier Pascual.

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu – Marjanovic 8, Eros 4, Makrishin 4, Miroiu 3, Hrimiuc 2, Marijanac 2, Rață 1, Krstevski 1, Ragea, Popovici, Drăgan, Mănescu, Mocanu. Antrenor: Dalibor Cutura.

 Joi, 5 mai 2022,echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007 va întâlni acasă, în Sala Sporturilor Vrancea formația Dobrogea Sud Constanța, în etapa a 24-a a Ligii Naționale, meci transmis în direct de TVR 2.

Text informații + foto:handbalmania.ro;CSM Focșani 2007 oficial


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.