Sport

Dinamo a ratat totul

Ziarul de Vrancea
6 mar 2018 494 vizualizări

CSU Craiova a învins formația bucureșteană în sferturile Cupei României, antrenorul dinamovist Florin Bratu pierzând și ultima șansă europeană

După Gaz Metan Mediaș și AFC Hermannstadt, CSU Craiova este a treia echipă calificată în semifinalele Cupei României la fotbal, după ce a învins, ieri, pe teren propriu cu 1-0 pe Dinamo București. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Nicușor Bancu, în minutul 56, care a profitat de o ieșire inoportună a lui Jaime Penedo, l-a driblat pe portarul panamez și a trimis mingea în poarta goală. Acest meci a risipit ultima șansă pentru dinamoviști de a participa în ediția următoare a Ligii Europa. "Un sezon greu pentru suflarea dinamovistă. Am pierdut și singura șansă pentru cupele europene. Trebuie să mergem înainte. Asta este viața. Trebuie să ne gândim că suntem sănătoși, avem familiile sănătoase... Nu m-am gândit că se poate ajunge aici. Surprize mari, Poli Iași, cu tot respectul, nu a fost în nicio etapă în primele șase, și în ultima a fost acolo. Toți adversarii noștri direcți din play-off s-au temut foarte mult și au făcut totul pentru ca noi să nu ajungem acolo", a spus Torje la ProX.

Meciul din Bănie a însemnat și debutul ca antrenor al lui Florin Bratu, care se arată optimist. "N-a fost un debut fericit, dar a fost un debut care mie îmi dă speranțe. La nivelul atitudinii, determinării și organizării echipa a arătat bine. Mai avem mult de muncă. Să încercăm să schimbăm fața lui Dinamo și să sperăm că din sezonul viitor echipa va arăta altfel", a spus Bratu la ProX. Antrenorul CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat:  ”A fost o partidă frumoasă, dar grea. Vreau să-mi felicit jucătorii.  Când o echipă controlează atât de mult meciul, e normal să urmeze un moment complicat. Cum ni s-a întâmplat nouă în repriza secundă. Acum vedem ce se va întâmpla în semifinale. Mă gândesc doar la următorul meci. Nu vreau să vorbesc despre câștigarea Cupei. Craiova a fost în semifinale și anul trecut și n-a câștigat” a declarat Devis Mangia la Telekom Sport. Ultima semifinalistă a Cupei va fi stabilită marțea viitoare, după partida FC Botoșani – CSM Politehnica Iași.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.