Sport

Deznodământul cel așteptat

Ziarul de Vrancea
22 mai 2017 993 vizualizări
 O mare realizare pentru antrenorul Realului, Zinédine Zidane
O mare realizare pentru antrenorul Realului, Zinédine Zidane

Real Madrid a câștigat campionatul Spaniei, în timp ce Barcelona s-a jucat cu Eibar

Formația Real Madrid a câștigat campionatul Spaniei, ieri, după ce s-a impus în ultima etapă, în deplasare, cu scorul de 2-0, în fața echipei Malaga. Rivala madrilenilor, FC Barcelona, s-a impus cu scorul de 4-2 în fața echipei Eibar, după ce a fost condusă cu 0-2. Golurile madrilenilor au fost marcate de Cristiano Ronaldo (‘2)  și Benzema ('55). La Barcelona, au înscris Inui ('7, '61) pentru Eibar și Juncà ('63 - autogol), Luis Suárez ('73) și Messi  ('75 - penalty, '90^3), pentru catalani. În minutul 70,la scorul de 0-2, Messi a ratat un penalty,  iar în minutul 74, de la Eibar a fost eliminat Capa.  Acesta este titlul cu numărul 33 pentru Real Madrid, primul după cinci ani. Real Madrid încheie campionatul cu 93 de puncte, în timp ce FC Barcelona are 90. Pe poziția a treia a terminat Atletico Madrid, cu 78 de puncte. Aceste trei echipe vor evolua în grupele Ligii Campionilor. FC Sevilla, locul patru, cu 72 de puncte, va juca în play-off-ul Ligii Campionilor. Villarreal a încheiat pe V, cu 67 de puncte, și va evolua în grupele Ligii Europa, iar Real Sociedad (locul VI, cu 64 de puncte), va juca în turul trei preliminar al Ligii Europa. Real Sociedad are șansa să joace direct în grupele Ligii Europa, dacă FC Barcelona va câștiga Cupa Spaniei, la 27 mai. În cazul în care catalanii se vor impune în Cupă, Real Sociedad va juca în grupele Ligii Europa și locul din turul trei preliminar îi va reveni echipei de pe locul șapte, Athletic Bilbao.

Echipa lui Alin Toșca, Betis Sevilla, a încheiat sezonul pe locul 15, cu 39 de puncte, iar formația Deportivo La Coruña, la care este legitimat Florin Andone, a terminat pe 16, cu 36 de puncte. Au retrogradat Sporting Gijon (locul 18, cu 31 de puncte), Osasuna Pamplona (locul 19, cu 22 de puncte) și Granada (locul 20, cu 20 de puncte).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.