Sport

Derby-ul grupei A se joacă sâmbătă la ora 17.30

Dan Chiriac
5 ian 2018 1366 vizualizări

u campiona de anul trecut va întâlni o echipă puternică, ce a arătat că se poate lupta pentru un loc pe podium

Două echipe puternice vor oferi derby-ul rundei la Cupa Vrancei la minifotbal. Lăutarii şi Grafit Decor se vor lupta sâmbătă pentru şefia grupei A. Cele două echipe au victorii în partidele disputate până acum şi vor încerca să-şi asigure primul loc în grupă şi implict un traseu mai uşor până în finala întrecerii. Primul loc ar garanta în mare măsură evitarea pe parcurs a celor de la Voinţa Deep Serv, o altă pretendentă serioasă la câştigarea trofeului. În aceste condiţii, partida de sîmbătă seara, de la ora 17.30, este un meci de văzut, mai ales că pe teren se vor afla mulţi dintre jucătorii de valoare din Vrancea, dar şi din alte judeţe. Grafit Decor, echipă formată în majoritate din jucătorii ce au câştigat turneul anul trecut, este la rândul său printre favoritele întrecerii. Echipa are în componenţă jucătorii de la Viitorul Câmpineanca, liderul ligii de minifotbal la finalul sezonului de toamnă. Dacă anul trecut aceştia au jucat sub titulatura de Alegria Cîmpineanca, în acest sezon, echipa se va numi Grafit Decor, după numele noului sponsor. Din lot fac parte fostul jucător ale chipei de futsal Sorin Popa, dar şi jucătorii Ionuţ Cristian, Cristi Căldăraru, de la Avîntul Valea Mărului şi fostul fotbalist al stelei Claudiu Ionescu. După lot, Grafit Decor este o aspirantă serioasă la un loc pe podium. Lăutarii au o echipă puternică, cu jucători experimentaţi, cu state vechi în minifotbalul din judeţ. Anul 2018 a programat deja primul meci de la Cupa Vrancei Stan Gheorghiu. Pe 2 ianuarie s-a desfăşurat restanţa din etapa a adoua dintre Lăutarii şi Progresul Focşani. Echipa pregătită de Claudiu Manta a trecut cu 7-1 de Progresul, într-o partidă jucată în a doua zi a anului. În alte partide din runda a doua s-au înregistrat rezultatele: Tractorul Năneşti – Atletico Textila 2-3, Voinţa Deep Serv – Green Garden Odobeşti 3-1 şi Steaua Focşani – Sanorom Boloteşti 2-4. Cupa Vrancei Stan Gheorghiu programează sâmbătă etapa a treia. Programul meciurilor este următorul: 14.00 Steaua Focşani – Green Garden Odobeşti, 15.15 Flacăra Urecheşti – Voinţa Deep Serv, 16.30: Progresul – Tractorul Năneşti, 17.30: Grafit Decor – Lăutarii. Sanorom Boloteşti şi Atletico Textila vor sta. Cupa Vrancei Stan Gheorghiu  este destinată echipelor de minifotbal şi este organizată de Jani Oltianu în colaborare cu DJST Vrancea. Organizatorii au format două grupe de câte cinci echipe. Primele patru se vor califica în sferturi de finală, urmând ca în semifinală să se joace după sistemul 1-3, 2-4. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.