Sport

Derby decis la masa verde

Dan Chiriac
16 apr 2018 1014 vizualizări

Dupa minivacanța de Paște, campionatul de minifotbal pentru amatori, Liga Autovip, și-a desfășurat în weekend penultima etapă a turului în play-off-ul Ligii. ACS Mausoleul Mărășești este liderul campionatului de minifotbal, obținând 4 victorii din 4 jocuri. Mult așteptatul derby al etapei, ACS - Viitorul Câmpineanca s-a stabilit la masa verde, după ce Comisia de Organizare a constatat că echipa din Cîmpineanca nu s-a prezentat la joc. Cu 5 puncte avans față de poziția secundă în Ligă, ACS-ul devine principala favorită la primul titlu din istoria echipei. Poziția secundă în Ligă este ocupata de AS Tomiță Lazăr după victoria cu 3-1 asupra Flux-ului. Cu o serie pozitivă de rezultate în ultimele 3 etape și 7 puncte acumulate, AS TL-ul urcă în clasament de pe locul 5 până în plasa liderului. În jocul cu Flux, Mihai Corozanu a deschis scorul în minutul 3 din lovitura liberă, iar la primul contraatac reușit, Cristi Dascălu a majorat scorul la 2-0. În partea a doua, dominarea totală a Flux-ului s-a lovit de o apărare exacta. Sergiu Sava a înscris din lovitură de penalitate de la 9 metri cu 2 minute înainte de final, iar Cristi Dascălu a stability scorul final.      Green Garden Odobești, ultima clasată în play-off-ul Ligii Autovip a produs surpriza rundei după remiza 1-1 cu campioana en-titre United Focșani.    Clasamentul Ligii este condus de ACS Mausoleul Mărășești cu 24 de puncte, urmată de AS Tomiță Lazăr cu 19 puncte, AS United Focșani 18 puncte, Flux și Viitorul Câmpineanca cu 17 puncte și Green Garden Odobești cu 11 puncte. (D.C.)

Rezultatele și marcatorii etapei în Liga Autovip:

Green Garden Odobești - United 1-1 (0-0) Au marcat Cezar Chiriță min 23 respectiv Cătălin Ciobotaru min 28

ACS Mausoleul Marasesti - Viitorul Campineanca 3-0 MV

AS Tomita Lazar - Flux AS 3-1 (2-0) Au marcat Cristi Dascalu min 12,39 respectiv Sergiu Sava min 38 (din 9 m)

Etapa viitoare, ultima etapă a turului în play-off, programează joi 19 aprilie jocurile: Viitorul Cîmpineanca - United, Flux AS - ACS Mausoleul Mărășești și Green Garden Odobești - AS Tomiță Lazăr.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.