Sport

Declarațiile celor doi antrenori după meciul de handbal masculin CSM Focșani – CSM București:23-23(12-10)

Ziarul de Vrancea
6 oct 2018 1051 vizualizări

Meciul s-a disputat joi, 04 Octombrie 2018, în Sala Polivalentă din Focșani.

”La aproape 24 de ore după terminarea partidei cu CSM București, atunci când nivelul adrenalinei mai scăzuse pentru toată lumea, l-am rugat pe antrenorul echipei noastre, Sandu Iacob, să ne ofere, ca de fiecare dată, nouă iubitorilor de handbal din Focșani, câteva aprecieri despre partida la care fac referire. Amabil și extrem de "la subiect" așa cum îl știu, acesta mi-a spus că "staff-ul echipei este mândru de jucătorii și susținătorii echipei. Am reușit să obținem un punct în fața unui adversar valoros, compus din jucători care au participat la JO, CM și CE, componenți ai echipei naționale a României, antrenați de cel care este selecționerul Portugaliei. Am reușit să ne ridicăm la nivelul adversarului, chiar să-l dominam în multe momente ale jocului și suntem bucuroși că am avut puterea să revenim de la 20-22 și să obținem un punct nesperat, cu 10 secunde înainte de finalul meciului. Le mulțumim suporterilor noștri pentru atmosfera creată în timpul meciul și pentru energia pozitivă transmisă pe intreaga durată a partidei."

Sandu Iacob”-Cătălin Vlădescu-contul de facebook

Declarație pentru Handbal Mania, Paulo Pereira, antrenor CSM București după meciul CSM Focșani – CSM București:23-23(12-10)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.