Sport

Decepția numită Hagi

Ziarul de Vrancea
16 aug 2020 895 vizualizări

Comentatorii scoțieni critică evoluțiile lui Ianis la Rangers, fiind acuzat de nepăsare

Echipa Glasgow Rangers a remizat pe terenul celor de la Livingston (0-0), iar Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai criticați jucători din echipa lui Steven Gerrard. „E playmaker, dar momentan doar cu numele”, a precizat analistul Kris Commons. O voce importantă atunci când vine vorba despre analiza fotbalului, Kris Commons, fost mijlocaș ofensiv la Celtic Glasgow, l-a criticat pe Ianis Hagi, cel despre care a spus, printre altele, că nu răsplătește încrederea acordată de antrenorul Gerrard.  „Rangers pur și simplu nu și-a creat suficiente ocazii de gol pentru a câștiga acest meci. Și această întrebare e inevitabilă. Ce oferă acum Hagi? A fost înlocuit în primul meci cu Aberdeen, după ce nu a contribuit cu nimic, și a fost schimbat și cu Livingston după o oră. Are zero goluri și zero pase decisive în acest start de sezon și a fost o figură banală în toate cele patru partide ale echipei sale”, a zis Kris Commons, pentru Daily Mail.  „Clubul a plătit patru milioane de lire ca să-l transfere. În asemenea jocuri, cum a fost acesta, el trebuie să fie omul care deschide calea spre gol. Cu Livingston, Rangers a fost lipsită de creativitate și forță la mijlocul terenului. Asta se întâmplă când contezi pe Hagi. Să iasă în față și să-și asume responsabilitatea.”, a completat Kris Commons. Dar Commons nu e singurul care îl critică pe decarul de la Rangers. Comentatorul Kris Boy, de la Sky Sports, fost jucător la Rangers a comentat: „Au fost prea mulți pasageri la acest joc. Cred că Ianis Hagi nu a făcut nimic din punct de vedere al implicării. Nu vreau să-i pun o etichetă, dar, să fiu sincer, a părut dezinteresat, iar Rangers a plătit mulți bani pe el. Fiecare meci e important. Trebuie să ieși în față și să ceri mingea. Ia acțiuni în ultima treime și, jucând astfel, nu poți să nu câștigi”, a menționat Boyd. După patru etape disputate în campionatul din Scoția, Rangers este lider cu 10 puncte (trei victorii și o remiză). Celtic, principala rivală, se află doar pe 6, cu patru puncte, însă și două meciuri mai puțin disputate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.