Sport

Decathlon și Sanorom Bolotești merg împreună pe drumul performanțelor

Dan Chiriac
12 iul 2017 1801 vizualizări

 Decathlon a devenit partener tehnic pentru echipa de minifotbal Sanorom Boloteşti

Echipa de minifotbal Sanorom Bolotești și-a prezentat astăzi noul partener tehnic care va susține echipa pentru participarea în Liga Campionilor. Turneul final al celei mai importante competiții europene va avea loc în perioada 9-12 septembrie în Slovenia. „Felicit în primul rând echipa Sanorom Boloteşti pentru performanţa pe care a obţinut-o la etapa regională, le doresc mult succes în continuare la etapa naţională. Sperăm să aducă cupa la Focşani şi, de ce nu, un rezultat cât mai bun în Liga Campionilor. Sperăm să vină acasă mândri, să ne facă pe toţi mândri”, a declarat Eduard Blăjuț, reprezentantul Decathlon Focşani. Începând cu ziua de miercuri și până sâmbătă, echipa vrânceană ia parte la turneul final al campionatului național ce se desfășoară la Bacău. Antrenorul Marian Covaci are la dispoziție un lot format din zece jucători. Managerul Romică Corozanu dorește o evoluție cât mai bună la întrecerea de la Bacău și, de ce nu, un loc pe podiumul național. La prezentarea noului partener și a echipamentului, jucătorii și stafful tehnic au adus și cupa câștigată la Iași, unde au obținut locul I, la turneul regional la care au luat parte 16 echipe din Moldova și Ardeal. „Plecăm la Bacău cu gânduri măreţe, sperăm ca la primele meciuri să facem o figură frumoasă. Băieţii s-au comportat exemplar la Iaşi şi, dacă va fi ca la Iaşi nu am nicio emoţie în a ne ăndeplini obiectivul, acela de a ieşi din grupe. Vreau să mulţumesc domnului Eduard şi Decathlon pentru că ne-a ajutăm să arătăm ca o echipă de Champions League, o echipă frumoasă, şi domnului Gabriel Oprea de la Vranlact, pentru că sunt alături de noi. Le urez baftă băieţilor şi să venim cu cât mai multe puncte de la Bacău”, a declarat Marian Covaci, antrenorul echipei. La finalul evenimentului, managerul societăţi Sanorom a înmânat cupa câştigată la Iaşi reprezentantului Decathlon cu promisiunea ca, în cazul câştigării unui nou trofeu, cel de la Iaşi să rămână la noul sponsor şi partener tehnic. Pentru participarea în premieră a unei echipe din Vrancea în Liga Campionilor, reprezentanții echipei așteaptă și alți parteneri ce vor să se alăture acestui proiect ambițios. (G. SAVA, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.