Sport

De la tribunal, la spital

Ziarul de Vrancea
8 apr 2019 523 vizualizări

Fostul internațional Ionel Ganea a leșinat la procesul de divorț și a fost transportat cu salvarea pentru investigații medicale

Fostul internațional Ionel Ganea a ajuns la spital, ieri, după ce i s-a făcut rău în sala de judecată, la Judecătoria Făgăraș. Ganea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipiului Făgăraș, în jurul orei prânzului. “Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. Avea o calitate într-un proces acolo și i s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noștri au făcut loc să intre ambulanța, el a fost preluat și dus la spital. Din câte am înțeles, își revenise când a ajuns ambulanța, dar l-au luat pentru investigații amănunțite”, a declarat pentru jurnalul local purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, Ionuț Zaharia.

Martorii au spus că Ganea părea a fi consumat băuturi alcoolice. Medicii bănuiesc însă că ar fi vorba de o criză de epilepsie. „E vorba de o persoană de sex masculin, cu stare de agitație, posibil criză de epilepsie, cu marcă traumatică pe limbă și buze. Pacientul a fost transportat la Spitalul Făgăraș, asistenta spune că nu a simțit să fi avut halenă alcoolică. El nu a declarat nimic, iar ea nu a simțit nimic”, a afirmat managerul Ambulanței Brașov, David Levente.

Fostul jucător a declarat, pentru fanatik.ro, că a avut o stare de leșin. “Am avut termen în procesul de divorț. M-am simțit un pic rău, dar mi-am revenit. Nu e ceva grav. Din cauza emoțiilor, a stresului… ieri m-am bucurat foarte mult pentru fiul meu și probabil s-au adunat toate. Acum sunt OK”, a explicat el.

Luni, fiul său, George Ganea, component al echipei FC Viitorul, a marcat două goluri în meciul din deplasare cu Astra Giurgiu, câștigat de constănțeni cu scorul de 4-1, în play-off-ul Ligii I.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.