Sport

De ce s-a retras Duckadam?

Ziarul de Vrancea
14 iun 2020 1193 vizualizări

Legendarul portar de la Sevilla 1986 îi răspunde lui Gigi Becali care l-a considerat cel mai neînsemnat om din clubul FCSB

Fostul portar Helmut Duckadam a declarat că decizia de a demisiona de la FCSB a fost justificată, după ce Gigi Becali a spus despre el că era cel mai neimportant om din club. „Faptul că eram considerat cel mai neimportant om din cadrul clubului înseamnă că hotărârea mea din seara asta mă scutește de alte comentarii. Eu pe Facebook am pus o postare, în care îi mulțumesc domnului Becali și din partea mea și a familiei mele pentru cât m-a ajutat în această perioadă și cu asta colaborarea mea și aventura mea s-au terminat. Nu mă văd la alt club, pentru mine activitatea asta de lângă o echipă de fotbal s-a încheiat definitiv. Nu mă duc la nicio altă echipă”, a declarat Duckadam.

Gigi Becali a declarat că nu el l-a împins la demisie pe Helmut Duckadam și dacă i s-a redus cu cea mai mare proporție salariul fostului portar s-a făcut din cauza faptului că era cel mai puțin importantă persoană din club. „Pe mine nu mă interesa niciodată Helmut Duckadam, mă interesa omul Helmut Duckadam. Nu ca legendă l-am avut la Steaua. Imi plăcea de omul Duckadam, caracterul lui. În rest, ca legendă, nu... Nu ca legendă am avut relația pe care am avut-o. Am avut-o ca om, caracterul lui.. La toată lumea se taie banii. Normal că s-a tăiat și de la Helmut. Am tăiat și de la cei care vin zi de zi la club. Helmut vine mai rar, nici nu știu când vine. E posibil la un moment dat să-și dea demisia toți și să renunț la echipă. Am încercat economie, dacă nu merge cu economie, renunț la echipă, ce, vreți să-mi distrug viața pentru fotbal? Lui Helmut i s-a tăiat cel mai mare procent pentru că de el era cel mai puțin nevoie. La cei care putem, tăiem mai mult și gata! Ce să fac cu personalitățile dacă intru în faliment? Ce mai fac cu personalitățile? Economie la toată lumea. dacă s-au făcut tăieri de bani s-a tăiat și de la Helmut Duckadam, punct, ce mai vreți acum?”, a declarat Becali, la Digi Sport. Helmut Duckadam avea un salariu de 2.000 de lei la FCSB, după o reducere de 50 la sută. „Eroul de la Sevilla” era singurul component al echipei Steaua care a câștigat în 1987 Cupa Campionilor Europeni care rămăsese în cadrul clubului condus de Gigi Becali.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.