Sport

Daniel Fusaru medaliat în Belarus

Dan Chiriac
7 dec 2017 1462 vizualizări

Sensei Daniel Fusaru, antrenorul secție de karate a CSM Focșani 2007, managerul echipei naționale de karate SKDUN a reprezentat România la Olimpiada artelor marțiale, care a avut loc la Misk, în Belarus, la sfârșitul săptămânii trecute. La competiția, de anvergură mondială, au participat peste 4000 de sportivi de la majoritatea stilurilor de arte marțiale din 71 de țări. La karate, 31 de organizații naționale au avut în competiție peste 700 sportivi. Daniel Fusaru a câștigat proba de kata  iar în proba de master – best of the best kata and kumite – s-a clasat al treilea. ”Sunt mândru că am putut reprezenta clubul și țara la o competiție de asa nivel. Organizarea a fost excelentă, competiția desfășurându-se concomitent pe patru arene importante din Minsk, organizatorul beneficiind de ajutor din partea Guvernului din Belarus, dar si de sprijinul Comitetului Olimpic. Am reprezentat SKDUN România și am putut vorbi în numele președintelui Federatiei mondiale SKDUN, Shihan Aurel Pătru. Împreună suntem puternici, chiar suntem o forță la nivel mondial!”, a declarat sensei Daniel Fusaru pentru site-ul csmfocsani2007. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.