Sport

Dan Dumitru a câștigat al patrulea mandat de 4 ani în fruntea Asociației Județeană de Fotbal(AJF) Vrancea

Ziarul de Vrancea
6 feb 2023 3614 vizualizări

Sâmbătă, 4 februarie 2023, de la ora 10.00, la sala de ședințe a Consiliului Județean Vrancea a avut loc Adunarea Generală de alegeri a Asociației Județene de Fotbal Vrancea.Cu acest prilej au fost aleși, pentru un mandat de 4 ani, președintele, doi vicepreședinți și membrii Comitetului Executiv ai Asociației Județene de Fotbal Vrancea.

Delegații cu drept de vot ai cluburilor și asociațiilor sportive participante la Adunarea Generală au avut obligația să prezinte o delegație emisă de clubul/asociația sportivă pe care o reprezintă, conform documentelor de afiliere și participare depuse la AJF Vrancea.Aceștia au ales conducerea AJF Vrancea pentru următorul mandat de 4 ani. Lucrările Adunării Generală de alegeri a Asociației Județene de Fotbal Vrancea au fost supervizate de către secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu. Doi candidați pentru funcțiile alese cu acest prilej s-au confruntat doar pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Vrancea.Astfel pentru postul de conducere menționat s-au înscris președintele în funcție, Dan Dumitru, și Elvis Ilaș, fost fotbalist și antrenor de copii și juniori. Alegerea președintelui s-a făcut prin vot secret.

Foto:Dan Dumitru împreună cu secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu

Numărătoarea voturilor avea să consfințească faptul că Dan Dumitru a fost reales în funcție cu o largă majoritate: 19 voturi pentru, față de cele 4 voturi primite de Elvis Ilaș. Dan Dumitru conduce AJF Vrancea din anul 2010, fiind, acum, la al patrulea mandat.Cele două funcții de vicepreședinte au fost ocupate tot de foștii titulari. George Potârniche și Florin Tudosă au fost (re)aleși prin vot deschis, neavând contracandidați. Secretarul și trezorierul AJF Vrancea, Dan Chiriac și, respectiv, Danilete Iorga, și-au păstrat și ei funcțiile. În cadrul Adunării Generale a AJF Vrancea au mai fost aleși reprezentanții celorlalte structuri specifice: Comisia de Arbitri, fotbal feminin, cluburile de juniori etc.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.