Sport

Cupa României la handbal masculin va fi înmânată la Focșani de omul de afaceri vrâncean Felix Pătrășcanu

Ziarul de Vrancea
2 feb 2019 3412 vizualizări

Omul de afaceri vrâncean Felix Pătrășcanu, manager și acționar al firmei Fan Curier, va premia la Focșani, la începutul lunii martie, câștigătoarea Cupei României la handbal. Firma Fan Curier este sponsorul Cupei României la handbal masculin.

Așa cum Ziarul de Vrancea a scris, Final Four -ul ​Cupa României la handbal masculin se va juca la Focșani în perioada 9-10 martie 2019. În perioada cât a fost licean, omul de afaceri Felix Pătrășcanu a practicat handbalul de performanță la C.S.S. Focșani, avându-l antrenor pe profesorul Lucian Tucan. El i-a avut colegi de generație pe fostul jucător de handbal de echipă națională vrânceanul Costică Neagu, dar și pe valorosul handbalist focșănean Remus Chirilă, care a făcut carieră în Germania. Toate aceste dezvăluiri apar într-un interviu realizat de sportuldevrancea.ro, pe care-l redăm în continuare

SDV - Cum a ajuns un vrancean in fruntea celei mai mari firme de curierat din Romania, Fan Courier ?

Felix Pătrășcanu - Din intamplare. Si eu si mama ne-am dorit ca eu sa ajung judecator si celebru pe deasupra. Soarta a facut sa ajung postas. Si nu-mi pare rau deloc.

SDV- De ce a ales Fan Courier Cupa României la handbal masculin ?

Felix Pătrășcanu. - Trebuie stiut faptul ca am facut handbal de performanta in perioada liceului, la C.S.S. Focsani sub comanda domnului professor Lucian Tucan. Un mare antrenor si un mare caracter. Veneam la Focsani cu o dragoste mare pentru acest sport, dragoste insuflata de profesorul de sport de la scoala din Fitionesti, domnul Valeriu Grigoras. Mai mult, asociatul meu Adrian Mihai, este profesor de sport, cu specializare in handbal. Iata motivele pentru care sponsorizam acest sport. Doresc, alaturi de cei ce conduc acest sport in Romania, sa dau o mana de ajutor in a readuce handbalul romanesc acolo unde el a fost in trecutul nu foarte indepartat.

SDV - Final Four-ul din martie de la Focsani, cum este văzut de Fan Courier ?

Felix Pătrășcanu - Ma bucur enorm ca Focsaniul are o echipa in acest turneu final. Steaua si Dinamo sunt echipe puternice cu jucatori straini pe care i-am vazut si la recent incheiatul Campionat Mondial. Timisoara am vazut-o anul trecut la Constanta in finala pierduta de ei cu Dobrogea, echipa cu multi jucatori adusi din fosta Yugoslavie. Toate aceste lucruri par a fi ingredientele unui turneu foarte disputat. Sper din tot sufletul sa pot inmana Cupa Romaniei echipei CSM 07 Focsani.

Focsaniul, prin acest sport minunat, chiar merita acest trofeu.

SDV - Un mesaj pentru CSM 07 Focșani înaintea F.F., din partea Fan Courier ?

Felix Pătrășcanu - Focsaniul a fost si ramane o scoala importanta pentru handbalul romanesc. De aici a plecat la echipa nationala Costica Neagu, trecand mai intai pe la Stiinta Craiova. Nu-l pot uita nici pe Remus Chirila care a facut cariera prin Germania. Sunt doar doua nume de handbalisti care mi-au fost colegi la CSS Focsani,antrenati fiind de Lucian Tucan. De aceea cred ca CSM 07 Focsani poate face o figura onorabila la acest turneu. I-o doresc din tot sufletul.”

Text preluat de pe site-ul sportuldevrancea.ro

Vizionați mai jos VIDEO cu programul meciurilor din Cupa României de la Focșani  din perioada 9-10 martie 2019

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.