Sport

Cupa Promoţiilor Uniriste se joacă de Crăciun

Dan Chiriac
15 dec 2017 1973 vizualizări

Cupa Promoţiilor uniriste a ajuns la ediţia a 13-a. În fiecare an din 2005, cand s-a inaugurat sala de sport prof. Zigmund Lupu de la Unirea din Cezar Boliac nr. 15, proiectul demarat la initiativa profesorului Viorel Paizan, are loc in a doua zi de Craciun, cand promotii uniriste din toate timpurile se intalnesc la un fotbal si o vorba de sarbatori. Si in acest an, pe 26 decembrie 2017, de la orele 9.00 demareaza editia a XIII-a. Sunteti asteptati ca in fiecare an, dragi uniristi, cu bratele deschise. Reamintim regulile de baza: echipa de 5+1( rezerve max. 6), echipament uniform, incaltari sport de sala, adeverinta medicala apt efort. Dintr-o promotie pot participa mai multe echipe distincte. Nu se mai inscriu promotiile care nu au lotul complet din aceeasi promotie !!! ( premiera la aceasta editie). Lovitura de incepere va fi data si in acest an de directorul colegiului, profesor Cornel Noana, arbitrul competitiei fiind profesor Viorel Paizan. 

Relatii suplimentare la telefon: 0769278358.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.