Sport

Cum mai sună Viitorul ?

Ziarul de Vrancea
21 feb 2020 828 vizualizări

Echipa lui Gheorghe Hagi n-a fost în stare să câștige în fața Academicei și nici rezultatele celelalte n-au ajutat-o *Astra și Gaz Metan merg în play-off

FC Voluntari – FC Hermannstadt 2-0 (1-0). Eric (’44 – penalty), Sanoh (’63). Prestație mai mult decât modestă a sibienilor. Omul meciului, Moussa Sanoh, a obținut lovitura de pedeapsă transformată de Eric și apoi a marcat golul victorie printr-o torpilă imparabilă de la 25 metri.

*FCSB – Chindia Târgoviște 1-1 (1-0).Miron (’14) / Dangubic (’89). Zeii fotbalului nu mai vor să audă de evlavioasa echipă pastorală, cu „treimea” Becali-Vintilă-Tudor la amvon. Dintre cei doi debutanți, fundașul Miron de la Botoșani și atacantul Adrian Petre din Danemarca cel care a marcat a fost fundașul. Cum, conform obișnuinței, Bogdan Vintilă a schimbat atacanții la pauză, iar supraponderalul Gnohéré n-a realizat nimic, elevii lui Viorel Moldovan au ieșit la rampă și au reușit o egalare nesperată, la singurul șut pe poartă tras de croatul Filip Dangubic din pasa lui Martac.

*Astra Giurgiu – Sepsi Sfântu Gheorghe 2-2 (0-2). Fatai (’66) / Alibec (’68 – penalty) / Gal (’28), Carnat (’41). Probabil că giurgiuvenii au crezut că victoria în fața echipei din Covasna vine de la sine, dar s-au înșelat amarnic. La pauză, scorul era 2-0 pentru oaspeți, poate și pentru că se uită că echipele sunt interesate să strângă și puncte pentru faze finale. Egalarea rapidă (penalty corect acordat la faultul lui Barisic asuprea lui Fatai) le-a liniștit pe gazde. Covăsnenii s-au mai agitat un timp, dar golul victoriei n-a venit de nicio parte.

*Gaz Metan Mediaș- Dinamo 1-0 (1-0). Dumitru (’14). Româno-brazilianul Dumitru Cardoso a fost singurul gol al unei partide, fapt pentru care până la final, posesia a aparținut dinamoviștilor. În partea secundă, „găzarii” au ratat două mai ocazii prin Sergiu Buș și Ely Fernandes, iar în final au fost asediați de oaspeții, fluierul de sfârșit fiind perceput ca o ușurare.

*FC Viitorul – Academica Clinceni 0-0. Echipa care avea, teoretic, cel mai comod adversar, nu a reușit să se impună în fața unei formații care a învățat lecția apărării aglomerate. Ce-i drept, echipa lui Hagi nu s-ar fi calificat în play-off nici dacă ar fi câștigat, dar asta nu schimbă datele problemei. La Ovidiu se întâmplă ceva sau nu se întâmplă nimic. Să fie nevoie de un șoc la echipă?

Aseară s-a disputat derbiul CS Universitatea Craiova – CFR Cluj. Sezonul regulat se încheie astăzi, de la ora 20:00, cu partida FC Botoșani – Politehnica Iași.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.