Sport

Cu Martina Hingis în frunte

Ziarul de Vrancea
16 apr 2018 941 vizualizări

Echipa feminină de tenis a Elveției a se antrenează la Cluj pentru meciul de Fed Cup cu România * Și Simona Halep a ajuns în orașul ardelean

 Jucătoarele de tenis din echipa Elveția de Cupa Federației au început, ieri, pregătirile în vederea întâlnirii cu România, din barajul pentru Grupa Mondială. Trimișii federației elvețiene au fost impresionați de Sala Polivalentă din Clu unde va avea loc întâlnirea, la finalul acestei săptămâni. "Antrenament matinal în uimitoarea Sală Polivalentă din Cluj pentru Viktorija Golubic și Martina Hingis", se arată pe contul de Twitter al forului elvețian. Primele jucătoare și membri ai stafului oaspete au ajuns, luni, la Cluj.  Heinz Günthardt, căpitanul nejucător, și Jil Teichmann au venit de la Lugano, via Bergamo, de unde au luat avionul de Cluj. Viktorija Golubic și fostul lider WTA, Martina Hingis, care îndeplinește acum rolul de antrenoare a echipei de FedCup, au sosit de la Basel, fiind întâmpinate pe aeroportul din Cluj de primarul Emil Boc. Aseară, au sosit celelalte două jucătoare elvețiene convocate, Patty Schnyder și Timea Bacsinszky. Tot luni a ajuns la Cluj liderul echipei României, Simona Halep. "Cred că România poate câștiga Cupa Federației, dar nu e ușor și cum de fiecare dată spunem că nu se știe niciodată în tenis, vom vedea, dar obiectivul nostru este să mergem spre finală. Suntem o țară cu jucătoare puternice, cu o echipă foarte bună, toate jucăm la un nivel foarte înalt și sper ca și în echipa FedCup să arătăm ceea ce arătăm la turneele individuale și să câștigăm partida", a spus Simona Halep, înaintea plecării spre Cluj. Π   n tabăra română, Simona Halep, Sorana Cîrstea (34 WTA), Irina Begu (38 WTA) și Mihaela Buzărnescu (40 WTA). Günthard le-a ales pe Timea Bacsinszky (46), Viktorija Golubic  (115), Jil Teichmann (135) și Patty Schnyder (149). Întâlnirea dintre România și Elveția, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj, pe zgură.Partida se desfășoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu.Echipa care câștigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a FedCup.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.