Sport

Cu Juventus nu te joci

Ziarul de Vrancea
8 mar 2018 540 vizualizări

La vecchia signora” a întors în trei minute soarta calificării în sferturile Ligii Campionilor la meciul cu Tottenham

Formația Juventus Torino, finalistă la ediția precedentă, s-a calificat, ieri, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1) echipa Tottenham Hotspur, în cea de-a doua manșă. În partida de miercuri seară, sud-coreeanul Son   Heung-Min  a deschis scorul în minutul 39. Oaspeții au întors, însă, scorul în repriza secundă, cu două golurile marcate în interval de doar trei minute de atacanții argentinieni Gonzalo Higuain (64') și Paulo Dybala (67'). Tragerea la sorți a sferturilor de finală ale LC va avea loc la 16 martie. “Băieții au avut răbdare să aștepte momentul potrivit pentru a riposta. Având în vedere toate cele 180 de minute, calificarea noastră este meritată. n prima repriză am avut mari probleme în fața unei echipe de calitate. În repriza a doua, m-am gândit că avem nevoie de prospețime pe flancuri, astfel că i-am introdus pe Asamoah și Lichtsteiner. Mă bucur că aceste schimbări au dat rezultate. Acest grup de jucători merită felicitări. Sunt mândru că îi antrenez”, a spus antrenorul italienilor, Massimiliano Allegri. La rândul săi, Mauricio Pochettino, tehnicianul argentinain al gazdelor, s-a arătat frustrat:   “Am jucat bine împotriva unei echipe Juventus foarte bună. Am dominat. Am fost mai buni în cele două meciuri, dar la acest nivel, în trei minute Juventus a obținut calificarea. Sunt mândru. Evident, sunt și dezamăgit, dar calitatea, capacitatea și prestația echipei au fost foarte bune. Am pierdut, dar sunt foarte mândru de jucătorii mei. Echipa a jucat fantastic”, a spus Pochettino. Tot miercuri a mai  mai obținut calificarea în sferturi Manchester City, cu scorul general, de 5-2 la general, în fața celor de la FC Basel. Golurile în partida de la Manchester, încheiată cu 2-1 pentru elvețieni, au fost marcate de Gabriel Jesus (‘8) pentru gazde, Mohamed Elyounoussi  (’17) și Michael Lang (’71) pentru FC Basel. În ultimele patru meciuri din optimi, se vor întâlni, marți, 13 martie, AS Roma și Șahtar Donețk, în tur 1-2, respectiv, Manchester United și FC Sevilla, în tur 0-0, pentru ca o zi mai târziu să aibă loc partidele FC Barcelona – Chelsea (1-1) și Beșiktaș - Bayern (0-5)..


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.