Sport

CSȘ Academika Focșani -LPS Mircea Eliade București: 3-0 în primul meci Grupa Elită a Campionatului Național de volei junioare, seria B

Ziarul de Vrancea
16 ian 2023 641 vizualizări
În primul meci al anului 2023, din în primul meci Grupa Elită a Campionatului Național de volei junioare, seria B  echipa CSȘ Academika Focșani a obținut o victorie categorică în fața bucureștencelor de la  LPS Mircea Eliade cu scorul de 3-0 (25-9, 25-22, 25-15).
Urmează partida împotriva CSS Bacău, duminica viitoare, pe 22.01.2023, la sala sporturilor ,,Alin Moldoveanu" din Focșani.

Citiți și postarea activată pe contul său de facebook de către primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă despre acest meci

”CSS Academika Focșani - LPS Mircea Eliade București:3-0

Primul meci oficial din noul an a însemnat și prima victorie pentru echipa de volei junioare.

În meciul de debut din Grupa Elită a Campionatului Național de volei junioare, seria B, tânăra noastră formație a învins fără emoții, în trei seturi, echipa bucureșteană, LPS Mircea Eliade.

În etapa următoare, pe 22 ianuarie, fetele noastre vor evolua tot pe teren propriu și vor primi în Sala Sporturilor "Alin Moldoveanu" vizita formației CSS Bacău!

În Grupa Elită a Campionatului Național voleibalistele antrenate de Mihaela Tașkiran și Petrică Damian vor juca în total 10 meciuri, pe parcursul a două luni.

Din Seria B a Grupei Elită mai fac parte echipele CSM Medgidia, Laguna Constanța și Dinamo București.

Felicitări, fetelor și mult succes!”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.