Sport

CSM Focșani învinge pe CSM Făgăraș într-un meci de neuitat pentru arbitrul Romeo Ștefan

Ziarul de Vrancea
13 dec 2018 1320 vizualizări

CSM Focșani a obținut joi seara cea de-a șaptea victorie din campionat, în ultimul meci al primei etape a returului Ligii Zimbrilor. A fost un meci la discreția gazdelor, dar care va rămâne în aminitrea unuia dintre arbitri, este vorba de Romeo Ștefan (foto), cel cunoscut în lumea handbalului drept ”Țuțu”, pentru ceea ce s-a petrecut în minutul 6 al meciului. La ora 18.36, soția lui Romeo Ștefan a dat naștere unei fetițe, acesta aflând despre fericitul eveniment în pauză. ”A fost ceva unic, soția trebuia să nască dimineață, s-a mai întârziat, iar eu am aflat în pauză, apoi, repriza a doua a fost una ușoară pentru mine”, ne-a spus tăticul Romeo Ștefan, pe care-l felicităm și pe această cale.

 

Revenind la meci, iată ce au declarat antrenorii celor două echipe pentru Handbal Mania:

”Cred că am făcut unul din cele mai bune meciuri ale noastre în această primă parte a sezonului. Suntem foarte mulțumiți de sistemul defensiv și pentru că am fost susținuți, ca de obicei la meciurile de acasă, iar la final am putut să remarc multă satisfacție pe fețele suporterilor noștri vizavi de ceea ce au văzut. Ne-a mai rămas în acest an meciul de cupă de la Craiova, unde mergem să ne luptăm și să ne calificăm în primele patru echipe ale competiției, o situație neașteptată pentru noi, pentru care vom fi foarte bucuroși.” Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

”Din păcate, în seara asta am făcut un joc slab din toate punctele de vedere. Echipa focșăneană ne-a dominat fizic, iar ratările din situații clare au făcut ca rezultatul să fie cel înregistrat. Așteptările de la acest meci erau cu totul altele, dar acum nu ne rămâne decât să felicităm echipa focșăneană pentru victoria din seara asta.” Adrian Petrea (antrenor CSM Făgăraș)

CSM Focșani – CSM Făgăraș 26-19 (15-10)

Focșani: Marocico, Tevzadze – Sladic 7, Miroiu 4, Moisă 3, Țuțu 3, Hrimiuc 3, Mocanu 2, Pătru 2, Hagiu 1, Eros 1, Ragea, Popovici, Rață, Bouroș, Năstasie. Antrenor: Sandu Iacob.

Făgăraș: Vîlceanu, Vasile – Ungureanu 5, Câmpan 4, Popia 2, Huta 2, Vancea 2, Bahan 2, Leordean 1, Constantinescu 1, Capotă, Mînea, Bejinariu, Roșca. Antrenor: Adrian Petrea.

Text informații:handbalmania.ro

Citiți și Cătălin Vlădescu :Încheiem anul cu o victorie reconfortantă. În pauza de iarnă suntem pe loc de Play Off, adică în grafic .

Mai avem un meci, duminica aceasta la Craiova, în Cupă. Putem visa cu ochii deschiși la un loc în Final Four, dar și la un parcurs cât mai bun în campionat, care să ne ducă în Play Off.”

CSM Focșani 2007 oficial:CSM Focșani 2007 a câștigat în această seară ultimul joc de campionat al Ligii Naționale din 2018. În Sala Polivalentă, focșănenii au dispus cu 26-19 (15-10) de CSM Făgăraș după o dispută pe care au dominat-o de la un capăt la altul.

În urma acestui rezultat, CSM Focșani 2007 încheie anul pe locul 8 al clasamentului, în zona play-off-ului!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.