Sport

(Update) CSM Focșani în grupă c-un adversar pe care nu și l-ar fi dorit în turneul de promovare/retrogradare în liga națională de handbal masculin de la Brașov

Cătălin VLĂDESCU
6 iun 2017 4065 vizualizări

Conform site-ului www.handbalvolei.ro s-au stabilit grupele turneului de promovare/retrogradare de la Brașov!

În această dimineață la sediul FRH a avut loc tragerea la sorți a grupelor turneului de promovare/retrogradare de la Brașov, ce va avea loc în perioada 15-18 iunie. Duelurile ce vor stabili formațiile ce completează tabloul Ligii Naționale în sezonul viitor sunt, foarte probabil, CSM Focșani-Farul Constanța și CSM Făgăraș-Știința Municipal Bacău.

Grupele turneului de la Brașov:
Seria 1: CSM Focșani, AHC Farul Constanța, CNOT Brașov
Seria 2: CSM Făgăraș, ”U” Cluj, Știința Municipal Bacău

Handbal Liga Națională – Ultimele două bătălii se dau la Brașov!

 

Astăzi la sediul Federaţiei Române de handbal a avut loc tragerea la sorţi pentru grupele turneului de baraj de la Braşov. Sorţii au decis ca echipa noastră nimerească într-o grupă din care mai fac parte AHC Farul Constanţa, echipă la care evoluează fostul jucător focşănean, Alin Smeu şi CNOT Braşov. Partidele se vor disputa în cocheta sală a sporturilor din Braşov, "Dumitru Popescu Colibaşi", primul meci al băieţilor noştri urmând a se disputa vineri, 16 iunie 2017 de la ora 18:00, împotriva echipei AHC Farul Constanţa. A două zi, sâmbătă, 17 iunie 2017, tot de la ora 18:00, va avea loc meciul doi pentru noi, contra CNOT Braşov. Referindu-se la tragerea la sorţi care a avut loc astăzi la sediul federaţiei, antrenorul echipei noastre, profesorul Viorel Ciubotaru mi-a mărturisitnu avea nicio preferinţă în ce priveşte adversarii, fiind conştienttrebuiecâştige ambele meciuri din grupă, indiferent de numele adversarilor, pentru a nu avea nicio emoţie la finalul turneului. Acesta s-a declarat încrezător în valoarea şi puterea de luptă şi concentrare a elevilor săi. Pentru ambele meciuri ale turneului de baraj, clubul CSM 2007 Focşani va pune la dispoziţie, gratuit suporterilor, mijloace de transport dus-întors, pentru ambele partide. Detaliile deplasării dar şi modalitatea de înscriere a celor doritori vor fi stabilite şi anunţate public în câteva zile, atât în presă cât şi pe facebook, pe grupul suporterilor echipei focşănene. Vă vom ţine la curent! (Cătălin Vlădescu)

Programul turneului:


15 iunie, ora 18:00 – AHC Farul Constanța-CNOT Brașov

15 iunie, ora 20:00 – ”U” Cluj-Știința Municipal Bacău

16 iunie, ora 18:00 – CSM Focșani-Farul Constanța

16 iunie, ora 20:00 – CSM Făgăraș-”U” Cluj

17 iunie, ora 18:00 – CNOT Brașov-CSM Focșani

17 iunie, ora 20:00 – Știința Municipal Bacău-CSM Făgăraș

18 iunie, ora 10:00 – Loc 2 Seria 1-Loc 2 Seria 2

18 iunie, ora 12:00 – Loc 3 Seria 1-Loc 3 Seria 2

 

Sursa: www.handbalvolei.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.